No, ale potem ci sami, którzy nie ruszyli tyłka, będą stękać na daną władzę, że jest taka i siaka.
Też nie ogarniam, jak można było znowu wybrać tych samych ludzi, którzy tak naprawdę nic nie dają naszemu miastu, a tylko coraz bardziej pogrążają. Ale to jest nie tylko wina niskiej frekwencji, ale też tego, że spora część ludzi głosuje na zasadzie "tylko tego pana kojarzę, a zrobił ładne ulice, no to tym bardziej zagłosuję". Jak ludzie mieli głosować na innych, jeśli jedyną informacją najczęściej były tylko plakaty, bez żadnego programu itd. Ja chyba nawet programu Chojniaka nie widziałam na oczy. Może jednej czy dwóch osób widziałam. Zostaje tylko net, a nie każdemu chce się szukać.
I od początku remont Słowackiego, dworca i okolic itd itp a zadłużenie 200 mln zł. będzie rosło. OK tak trzymać.
Gratulacje Panie Prezydencie. Pokazał Pan kontrkandydatom gdzie ich miejsce, a szczególnie Panu Lorkowi.
Mieszkam od paru miesięcy w nowo wybudowanym bloku na Wojska Polskiego , tzw. Podzamcze. Poszłam wczoraj zagłosować do komisji w Bibliotece . Przed biblioteką stała "patologia", która proponowała po 30 zł na jednego z kandydatów z PiS (jeden z naganiaczy był brzydki jak Fantomas i do tego jeszcze rudy). Oto jak PiS przeprowadza uczciwe wybory. Już nigdy więcej nie pójdę głosować skoro i tak wygrywa patologia , która kupuje głosy
Następne 4 latka ładowania milionów w starówkę. A co z obrzeżami miasta Panie prezydencie? ... za mało wyborców mieszka?
Pytam gdzie jest PO i PSL, żeby pogratulować sobie przegranej i wyjaśnić ludziom dlaczego tak się stało?
Sawicki jednak miał rację. Frajerzy
w urzedzie wszyscy odetchnęli , jest lekka robota ifuchy na kolejną kadencję
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!