metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
re ~re (Gość)17.11.2014 14:29

A gdzie wszyscy narzekający byli wczoraj? Za zimno się zrobiło na dworze więc nie chciało się ruszyć sprzed laptopa?

116

O. Andrzej ~O. Andrzej (Gość)17.11.2014 14:33

Gratulacje Panie Prezydencie. Tak wielu ludzi głosowało, to znaczy, że oni się nie mylą i wiedzą na kogo stawiać. A przeciwnicy niech dadzą sobie upust piszą o zadłużeniu miasta. Bo kiedy ono nie było zadłużone? Ważne ile zrobione i że na jubileusz wszystko pięknie będzie lśnić. Pozdrawiam wszystkich

813

re ~re (Gość)17.11.2014 14:45

"On nie jest właściwą osobą na to stanowisko"
No cóż, ale nikt na białym koniu się nie zjawił. Przypominam, że Pan Matusewicz startował na prezydenta mając za sobą bagaż doświadczeń wicewojewody i marszałka województwa. Był już więc kimś. A teraz - czy naprawdę wydaje Wam się, że Pan Brylski chciałby się szarpać z tym wszystkim i za parę miesięcy być przez Was opluwany. No kto jeszcze taki startował? Pan Lorek? No może, ale PiS ma jednak znaczny elektorat negatywny. Pan Pencina? Niech działa dalej w radzie osiedla - wystarczy Mu. Pani Rozpędek? Tak wiem, da pracę, ściągnie firmy, kwitnący Piotrków za 25 lat, itd. Więc, czy była jakaś alternatywa?

77

wyborca ~wyborca (Gość)17.11.2014 15:04

Cytuję:
W poniedziałek (17 listopada) o godzinie 12.00 w piotrkowskim magistracie kwiatami i gratulacjami przywitano prezydenta Krzysztofa Chojniaka.

Cytuję:
Dziś mój dzień pracy będzie wyglądał tak jak każdy - mówił Krzysztof Chojniak.

A mój dzień pracy zaczyna się od 6 rano i nie biore co miesiąc prawie 13.000 tyś. złotych chojniaku.

164

lord ~lord (Gość)17.11.2014 15:07

Panie Prezydencie kiedy powstaną nowe miejsc pracy?Nowe inwestycje?Dziękujemy za piękny betonowy dworzec, za murek, za deptak...

186

maddox ~maddox (Gość)17.11.2014 15:18

"piotrkowianin-(" napisał(a):
A gdzie byli młodzi ludzie żeby to wszystko zmienić ?

W Łodzi, Warszaie, Wrocławiu...

143

janusz ~janusz (Gość)17.11.2014 15:20

"zawiedziona" napisał(a):

proponuje poza granice kraju...najlepiej na drugi koniec świata :)

03

BLEKI BLEKIranga17.11.2014 15:21

a to do roboty sie na 12 przychodzi??? ładne rzeczy

112

buzia ~buzia (Gość)17.11.2014 15:24

Gratulacje panie Prezydencie :-)

13

toya ~toya (Gość)17.11.2014 15:26

Lizusy, kwiaty, buzi-buzi, mdło mi się robi...

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat