metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
321 ~321 (Gość)25.04.2018 12:17

Super dawniej były czyny społeczne i wszyscy byli zadowoleni . Wspólne sprzątanie ,integracja . Nauka dzieci i nie tylko , jak dbać o przyrodę

40

Sulejowianin ~Sulejowianin (Gość)25.04.2018 12:08

ja to czekam aż wytną krzaki i pogłębią Pilicę , od razu ludzie zaczną się zjeżdżać w wakacje i tchnie to trochę "życia" w tę upadłą miejscowość

110

gość ~gość (Gość)25.04.2018 14:23

No a co ztym bunkrem podobno odkryli przejście od straży na drugą stronę pod Pilica ? Prawda to? Że jest wielki tunel Niemcy jakby wysadzili most to i tak by przejechali pod Pilica coś w tej sprawie wiadomo?

30

gość ~gość (Gość)25.04.2018 19:04

Prawda.Odkryli tunel pod Pilicą tylko narazie jest problem bo stoi w nim złoty pociąg i Heniek nie może się koło niego przecisnąć z lampką na drugą stronę bo jest za gruby.

40

mig ~mig (Gość)26.04.2018 10:09

To prawda za komuny były czyny społeczne, a dziś w normalnych demokracjach sprzątają odpowiednie służby miejskie, a obywatel konkretnymi karami jest wychowywany tak , że nie zostawia śmieci po sobie. Nie po to mamy podatki PIT, CIT, WAT i inne gady żeby jeszcze mieszkańcy gnali i odwalali robotę za tych na których płacą podatki, no chyba, że ktoś chce się lansować i zrobić sobie fotkę to ma do tego prawo i jego to wolna wola. Chlew nad zalewem też mnie wkurza i dlatego często za te świnie zostawiające śmieci te śmieci zbieram w reklamówkę bez akcji i bez fotek. Ciekaw też jestem czy jakiś urzędnik pojawi się na takim sprzątaniu ?

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat