Trzeba zacząć pozyskiwać pieniądze, a nie bazować na podatkach. Sponsorzy też się odwrócili?
No i bardzo dobrze. Dla mnie to jest wyrzucanie pieniędzy w błoto!! To tak jak na dniach Piotrkowa Maryla Rodowicz. Tyle bierze za koncert to by dzieciom na obiady dofinansowali , albo drogi połatali np Michałowską.
i oczywiście winne są poprzednie władze, bo zaciągnęli za dużo kredytów...
to też mi miasto... mogli by zorganizować jakieś mniejsze np. jedno dniowe i nie ściągać jakiś artystów tylko początkujących artystów którzy robią dobrą muzę i tyle .... jestem zawiedziona tym faktem a byłam już nastawiona na dobrą zabawę a tu proszę ;/
PSL obsadził wszystkie intratne stanowiska w okolicy, ustalił wysokie pensje dla "notabli", więc niech się teraz członkowie partii złożą i zasponosorują jakąs imprezę.
gmina zadłużona, to po co wpadanie w kolejne dno i forsowanie przebudowy placu Jagiełły- za te bestialsko wyrabane drzewa ktoś kiedyś zapłaci - bo to się zemści. Z pięknej zieleni o którą wystarczyłoby zadbać zrobić betonowo. o zgrozo.
wysupłajcie troche grosza i zagrajcie,przecież nie musi być milano,byle piwo było.
Burmistrz woli lansować się w telewizji.
Poza tym zima była niesprzyjająca dla upraw chrzanu.
Jednak mieszkańcy Wolborza nie powinni narzekać bo
w szklarniach wyrosły dorodne ościki.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!