Niech zrobią cokolwiek bo ryk i wycie tych wielkich aut jest nie do zniesienia!
Budowanie węzła na wysokości Wsi Polesie - Bąkowiec wg. mnie totalna porażka, przecież kilometr dalej jest węzeł bełchatowski, który załatwia sprawę.
Dokładnie tam ma być taki węzeł..jest w planach podczas modernizacji A1..ale gmina zasłynęła
Okna wymienić i bedzie cisza a nie wyrzucanie kasy w błoto.Czy w Polsce tylko przez Srock jeżdżą duże auta??Ktoś tu kogoś terroryzuje
Zgadza się wszystko tylko kierowca TIRa powie jadę starą drogą bo nie ma VIATOLa i po temacie !!!
Wracałem z Wrocławia i jak wszyscy zjechałem na kierunek Piotrków na węźle Rzgów. No i tłukłem się przez Tuszyn, Srock etc. Czyżby nie było zajazdu na Piotrków na węźle Łódź Południe? A może to tylko błąd w oznakowaniu na zjeździe Rzgów!? Natomiast do Wrocławia jechałem nowym odcinkiem A1 i dalej S8 wygodnie, bezpiecznie no i szybko. Więcej na http://sklave.manifo.com/
Wywalić viatol i po sprawie bo o ile kojarzę to drogą okrężną A1 i S8 szczyta przez bramki z 3 razy... może się mylę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!