Gdzie zrobiono drugie z powyższych zdjęć? Nigdy nie byłem w tej sali, a moją uwagę przykuły płaskorzeźby na ścianach.
Do cholery gdzie służby żeby nie było światła na ulicy a w dzień na armi krajowej pali się często a teraz ciemno
Cała akcja super tylko dlaczego proboszcz z ul łódzkiej za wszelką cenę wyganial młodzież z terenu kościoła co mu szkodzi przecież nic złego nie robia
Jakby pół puszki trafiło do ks z łódzkiej ks Pawła proboszcza to by poparł a że nic z tego nie miał to wyganial obłuda jego
Byłem dzisiaj wolontariuszem, zbierałem na Łódzkiej na każdej mszy oprócz 18 i nic takiego nie było, a przynajmniej nie przy mnie.
Kwestowalem od strony ulicy.
Doznalam szoku i nie moge uwierzyc dlaczego proboszcz z kosciola na lodzkiej wyganial mlodziez za brame kosciola nie pozwolil zbierac na WOSP tego nie rozumiem.
Nagminne wyganianie przez księży kwestujących z piotrkowskich kościołów pokazuje co to za ludzie. Po tym co dzisiaj zobaczyłam nie wybiorę się już do kościoła w tym mieście
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!