W pierwszej kolejności proponuję zaszczepić wszystkich wyborców Macierewicza, może przyjdzie jakieś otrzeźwienie !
Czy portal epiotrkow mógłby podać informacje o producencie szczepionek i o tym ile razy w poprzednich latach firma fajzer była skazywana za fałszerstwa i musiała zapłacić miliardowe odszkodowania ??
Teraz producenci zostali zwolnieni z odpowiedzialności, więc wszystko jest możliwe - dla tej firmy liczy się tylko zarobek, gdyby tak nie było udostępnili by recepturę innych żeby więcej zakładów mogło produkować i ulepszyć szczepionkę
Szpital jest teraz w trakcie zbierania i rejestrowania tych osób, które chciałyby się zaszczepić. Czyli nikt się nie zgłosi xD
Szczepionka może zadziała, ale i tak jest już za późno na uniknięcie 3 fali epidemii. Nadejdzie w połowie stycznia, będzie od 50 do 70 tys chorych dziennie. To jest nieuniknione. Potem będzie jeszcze 4 fala trochę mniejsza. System opieki zdrowotnej i tak się załamie przy 3 fali. Jak chcecie to przejść w miarę bez większych problemów to lepiej zachorować przed załamaniem się systemu. Ja jestem już po tej chorobie, była jak przy ciężkiej grypie. Udało się. A jeśli myślicie, że uda się wam tego uniknąć, to bardzo się mylicie. Oj jak bardzo !
Liczy się tylko zastraszenie i kasa nic więcej. Tylko kasa kasa i kasa.
Powiem tak czytałem artykuł wczoraj na Interii gdzie profesor ze szpitala klinicznego z Krakowa mówi wprost ,że szczepienie w jednym czasie pracowników medycznych może zakłócić funkcjonowanie kliniki a rząd chyba o tym nie pomyślał i dopiero będzie cyrk. Wczoraj media publiczne nie wspomniały ani słowem o tym ,ze w stanach szpital z okolic Ilinoi wstrzymał szczepienia po tym jak u 4 osób wystąpiły groźne powikłania a wiec świadczy to o tym ,ze szczepionka to trucizna a ludzie z powikłaniami zostaną sami i będą umierać masowo.
ja osobiście nie mam zamiaru się szczepić tak samo na grypę a ten wirus jest podobny do grypy i mutuje wiec szczepionka nic nie da ale tu nie chodzi o wirusa tu chodzi o reset gospodarczy i społeczny i to na siłę realizują rządy bo są w zmowie z WHO a chodzi dokładnie o depopulacje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!