Wracając do sprawy zamykanych szkół z powodu niżu demograficznego.
W naszym mieście jak zresztą w całej Polsce brakuje miejsc w przedszkolach i przybiera to patologiczne formy bo dzieci przyjmowane są po znajomości w niektórych przypadkach.
Dlatego ja się zastanawiam czy w miejsce likwidowanych szkół nie można otwierać przedszkoli. Kadrę mamy bo pełno zarejestrowanych w PUP pedagogów. Wystarczyło by trochę ruszyć głową.
,,Jednocześnie w tej samej ekspertyzie specjaliści ostrzegają, że przy takim zawilgoceniu i przy braku odpowiedniej wentylacji na ścianach może pojawić się grzyb lub pleśń,,
,,Osuszanie budynku szkolnego przy ul Broniewskiego według ekspertyzy może potrawać nawet do trzech lat.''
Przy takim zawilgoceniu i braku wentylacji, to grzyb,,którego nie ma,, urośnie w ciągu trzech lat do takiej wysokości, że samoloty będą musiały podnieść pułap lotów żeby go ominąć!!!
BRAWO EKSPERCI. BRAWO URZĄD
tylko prosiłabym tych badających przebywać tam 8 godzin i powąchać swoje ubrania ciekawe skąd ten odór
Chodzilem do tej szkoly i wiem jak tam smierdzi. Ubrania codziennie do prania. Masakra tam jest...
Ja też chodziłam do G 2. PORADA:latem pierze się, zimą wietrzy na balkonie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!