jeżeli posłowie chcą żeby nasze dzieci nie jadły cipsów to niech walczom o wycofanie i z produkcij bo to ze dziecko nie kupi w szkolnym sklepiku to nic nie da przyniesie je do szkoly z kauflanda
Cipsów dzieci jeść nie powinny, nie dlatego, że im posłowie zabronią, tylko dlatego, że są niezdrowe, powodują otyłość i inne takie. A nauczyć tego nawyku niejedzenia cipsów powinni rodzice, nawet tacy analfabeci, jak Ty ;)
Idąc Twoim tokiem myślenia, to chyba z 70% asortymentu powinno się wycofać z produkcji i ze sklepów ;)
Jak to mówił Kononowicz: "Nie będzie niczego" :)
Jolu, czy Ty tylko robisz zakupy w Kauflandzie? Przecież chipsy kupisz w każdym sklepie.
...narkotyki gorzej trujace sa a duzo ludzi jest za legalizacja :( kazdy ma swoj rozum i wie co mozna i ile mozna ,jak nie bedziemy kupowac to sami przestana produkowac,a z drugiej strony-co dzis mamy zdrowego do jedzenia,wszedzie chemia ... :(
Nie słyszałem, chyba że chodzi o marihuanę. Tu bym polemizował o większej szkodliwości popularnego zioła niż chipsów
najważniejsze że podkreśliłeś błąd...i stwierdziłeś że ktoś tam jest analfabetą...brawo za bystrość :)
Zdarza się ,że rodzice zamiast kanapek dają dzieciom pieniądze ,żeby kupiły sobie bułki w sklepiku szkolnym.Większość dzieci wydaje te pieniążki w sklepie po drodze do szkoły właśnie na chipsy i słodycze.Co z tego ,że nie kupią w szkole???????????-kupią po drodze.
Dziękuję, ale podkreśliłam raczej inny problem, dotyczący tematu artykułu i tego co ta pani o tym sądzi. To, że nie zna języka polskiego, to poboczna sprawa. Wiem, że Cię to ubodło, bo masz ten sam problem ;) z bystrością chyba też (sądząc po niektórych Twoich wpisach) ;)
Rzadko czepiam się błędów, które widzę u kogoś na forum, ale "cipsy" po prostu mnie bardzo rozśmieszyły.
Ola kupuje,Ola, Oli-Joli odpowiada a oni ciagle "walczom" o "cipsy z kauflanda" :D :D :D :D
A pączek jest zdrowy?
Soczek w którym 20% to sok a reszta to chemia jest zdrowy?
Paluszki gdzie na przemian są emulgatory i sól są zdrowe? Co taki sklepik ma sprzedawać? Pozostaje woda mineralna i to też nie każda.
P. S "Cipsy" i "walczom" Oli pokazuje stan naszego wykształcenia. Jeśli Ola jest takim analfabetą to jak wykształci swoje dzieci? Nie zdziwilbym się gdyby ta Ola mówiła po angielsku, nie znając jednocześnie języka polskiego
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!