Mam nadzieję, że teren pod budowę nowej hali przez 70 lat się osuszył bo kiedyś tam jako dzieci biegliśmy po bagnistych łąkach.
Wspaniały , kolejny pomysł dobrze, że restauracja Relax nie zbankrutuje, dzieci będą miały się gdzie napić po ciężkim treningu..
Hale sportowe przy szkołach, nowa hala z programu Olimpia i teraz Relax dla przedszkolaków kto to będzie finansował dlatego dyrektor OSiR gdzieś się ukrywa ze strachu. Która hala będzie dla emerytów?
Na potrzeby szkolne potrzebna jest kolejna hala! Relax, zsp4 i SP2 czyli jedyne pełnowymiarowe halę sportowe mają pełne obłożenie. Nie ma możliwości wciśnięcia się z terminem
Aleśta piotrkiwioki wybrali . Czy on coś robi, oprócz gadulstwa?
Ciekawe, czyją firma wygra przetarg na budowę. Nie wierzę w przypadki
Co się dzieje z dyrektorem OSIRU? Zniknął z mediów. Ostatnia relacja z budowy basenów na FB- 29.IV?
Nawet przedszkole koło hali relax organizowało olimpiadę sportową w tamtym roku.Tylko poprzedniego pana Prezydenta to chyba słabo interesowało.Moja wnusia brała w tej olimpiadzie udział.Mam nadzieję ,że i w tym roku takowa olimpiada się odbędzie.
Dobry pomysł. Gdyby był pieniądze a projekt już jest przebudowy to należałoby by tą inwestycję kontynuować dla dobra sportu w Piotrkowie Trybunalskim.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!