Po co kontrole w święta jak ruchu prawie nie ma ale widać jak nie będzie limitu mandatów to premii nie będzie taka jest prawda o policji niestety
Jeśli pojazd stoi przed lub na przejściu dla pieszych, to nie wolno go omiąć? Przestańcie pisać takie bzdury. Bardziej przepisowi niż Policja.
Słyszałem, że policjanci mają być sklonowani. To rozwiązanie problemu wakatów . Im mniej policjantów zatrudnionych, tym więcej na drodze, można?
Ejj a widzieliście na krajowej mapie ulicę Świerczowską ?? Kogoś zdrowo ponosi ze zgłaszaniem ...
Śmiech na sali, może lepiej kontrolujcie pajaców co stracili prawko po pijaku a jeżdżą dalej bo takich mnustwo w piotrkowie
Kościoły skontrolujcie.Wczoraj przed kościołem na Łódzkiej naliczyłem 60 samochodów.W każdym średnio niech były 2 osoby to daje 120 osób. 20 metrów na osobę to ten kościół powinien mieć jakieś 2400 m2
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!