Tam do Warszawy na miesiąc miasto zablokować i lotnisko to nierząd poda się do dymisji
Chyba inteligentniejszy? Mądrych i mądrzejszych to jest wiele wszędzie.
Może przed protestem uściskać się z "antonim smoleńskim wszystko obiecam" tylko mnie ciemny Sulejowski ludzie wybierz!
Blokujcie sobie ale Sasinów i innych Adrianów oraz Pinokiów! Mądrzy ludzie mówili wam co to PiS ale za 500 sprzedaliście Ojczyznę tym mentalnym menelom.I wiecie co drodzy rolnicy inni zawiedzeni wcale mi was nie jest szkoda, niech was leją pałami sami ich wynieśliście do władzy.
Brawo zamiast zablokować drogi wjazdowe to centrum. Klimaty kierowca nie GPS ominie Sulejów a mieszkańcy będący w mieście czy wracający z pracy będą mieć kolejny dzień drogowej gehenny.
Mam nadzieję, że na blokadzie będzie p.Burmistrz i wszyscy Radni, bo oni przecież popierają budowę S12 ,tak pisał w ostatnim poście Pan Rzecznik.
Jak zwykle, sami naburmuszeni i niezadowoleni, ale z kładki i ewentualnych udogodnień dróg krajowych korzystać będą pierwsi. Skoro już nie pomagacie, bo się nie chce i lepiej ślizgać się na innych, to przynajmniej nie krytykujcie ciągle. Te wasze uwagi na tematy polityczne są tendencyjne. Jak władza się zmieni to pewnie wypiszecie się z grupy swoich obecnych popleczników. Nic nowego. Wiecznie niezadowoleni Polacy...i nie pomocni.
Obiecanki cacanki - jak dorosły człowiek może wierzyć politykowi na słowo ?? Bądźmy poważni ...
Ta blokada im nic bieda tylko ludziom utrudniom życie puknijcie się w głowę i pujdzie po rozum do glowy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!