metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wracaj ~wracaj (Gość)15.05.2012 22:04

Robert wracaj nie ukrywaj się, wszyscy na Ciebie czekają . . .
RUDY

00

anonim21 ~anonim21 (Gość)15.05.2012 23:54

A czy to nie jest ten trzydziestolatek, co powiesił się w Pabianicach. Chyba raczej policja w Pabianicach przekazałaby tego typu informację, ale na wszelki wypadek przesyłam link do tej informacji http://www.zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/krotko/odebral-sobie-zycie.html

00

jajaja ~jajaja (Gość)16.05.2012 08:08

"anonim21" napisał(a):
A czy to nie jest ten trzydziestolatek, co powiesił się w Pabianicach. Chyba raczej policja w Pabianicach przekazałaby tego typu informację, ale na wszelki wypadek przesyłam link do tej informacji http://www.zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/krotko/odebral-sobie-zycie.html[/cytat]
?!!!! A niby czemu to miałby być on?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga16.05.2012 09:08

"jajaja" napisał(a):
A niby czemu to miałby być on?

Choćby temu:

Cytuję:
Policjanci ustalili, że był to mieszkaniec Piotrkowa Trybunalskiego.

00

jajaja ~jajaja (Gość)16.05.2012 10:00

"Piotrkowianin" napisał(a):
Policjanci ustalili, że był to mieszkaniec Piotrkowa Trybunalskiego.

Ale ten zaginiony nie jest zameldowany w Piotrkowie. Policja ustalając miejsce zamieszkania człowieka ustala miejsce zameldowania. Jeśli policja ustaliła, że powieszony to piotrkowianin, a zaginiony jest z Woźnik... 2+2.

00

anonim21 ~anonim21 (Gość)16.05.2012 14:12

Tak najzwyczajniej mnie to zastanowiło, bo w pabianickich mediach o tym napisano, a w Piotrkowie ani słowa. Jakoś tak nie dawało mi to spokoju.

00

znajoma ~znajoma (Gość)28.05.2012 13:29

Wiadomo już coś na jego temat ???

00

Nowy komentarz

Użytkowniku Adblocka!

To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.

Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.

Dodaj stronę do wyjątków

Zobacz jak wyłączyć blokowanie

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat