Robert wracaj nie ukrywaj się, wszyscy na Ciebie czekają . . .
RUDY
A czy to nie jest ten trzydziestolatek, co powiesił się w Pabianicach. Chyba raczej policja w Pabianicach przekazałaby tego typu informację, ale na wszelki wypadek przesyłam link do tej informacji http://www.zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/krotko/odebral-sobie-zycie.html
Choćby temu:
Ale ten zaginiony nie jest zameldowany w Piotrkowie. Policja ustalając miejsce zamieszkania człowieka ustala miejsce zameldowania. Jeśli policja ustaliła, że powieszony to piotrkowianin, a zaginiony jest z Woźnik... 2+2.
Tak najzwyczajniej mnie to zastanowiło, bo w pabianickich mediach o tym napisano, a w Piotrkowie ani słowa. Jakoś tak nie dawało mi to spokoju.
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!