W tym roku nie dam ani grosza. Owsiak za bardzo się rozpanoszył. Proszę przeczytać artykuł http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/228321-coraz-wiecej-pytan-wokol-owsiakow-wosp-zlotego-melona-i-mrowki-calej-owsiak-sam-sie-zatrudnial-i-sam-sobie-wyplacal-wynagrodzenie
Znowu ta żebranina,niech się Owsiak za uczciwą prace weźmie,a nie będzie dzieci ogłupiał.
Za to kler chętnie daje od tysięcy lat. Sprzedali pałace, lasy, ziemię i dali swoim wiernym.
Oddaje chyba do swoich kieszeni. Kler to mafia.
jestem ciekawa czy kiedys panska rodzina nie będzię musiała skorzystać z takiej fundacji.
Dzisiaj widziałem te stada z puszkami pod Bernardynami..Na jedna staruszke wychodzaca z koscioła rzuciło sie chyba ze 20 puszkarek..Dobrze, ze moja corka jest madra i nie da sobie robic wody z mozgu..
Ten kto chce być wolontariuszem , idzie tam dobrowolnie , z własnej , nieprzymuszonej woli. Nie zbiera pieniędzy dla siebie tylko dla osób potrzebujących. Jeżeli ktoś ma i chce to wrzuci do puszki nawet te ,,symboliczne 1 zł'.
A co do hejterów P.Owsiaka , to za przeproszeniem ,że się tak wyrażę ,, żal wam dupę ściska ' z tego powodu ,że to nie wy robicie czegoś dobrego dla innych. A to ,że ma z tego normalną wypłatę, to to mu się należy.
Bo skoro państwo nie może zapewnić odpowiedniej opieki lekarskiej ,to ktoś musi.
Nigdy nie wiesz co cię spotka i czy ty lub twoi bliscy nie będziecie korzystać z dóbr uzyskanych przez P.Owsiaka .
Sie Ma
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!