Już nie możemy się doczekać tych konkursów, tylko żeby pani kordynator wszystkich nie zebrała, do zobaczenia na dniach Woli będzie się działo.
Można się bawi? Można, a nie jakiś Kult, z minionej epoki. Ani to do tańca, ani do płakańca.
W Woli jakaś epidemia Panów , jak nie Miły Pan to Jasny Pan, a Czarny Pan gdzie ? Słyszałem, że poszedł szukać honoru i nie zmanipulowanej prawdy.
Roman wprowadził oszczędności w gminie wyłączając oświetlenie uliczne na rzecz discopolowcow . A teraz niech wójt powie oficjalnie ile to będzie gminę kosztowało
Niech się bujają przy czym chcą, niewiele mnie to obchodzi, raczej preferuję domówki w fajnym towarzystwie. A Stachursky, mam wątpliwości czy rozbawi publiczność tym swoim ...raz, dwa, trzy - rączki w górę. Pewnie młodzież wolałaby Roxi albo Sanah, bo są znacznie młodsze i bardziej na czasie.
Niech się bujają przy czym chcą, niewiele mnie to obchodzi, raczej preferuję domówki w fajnym towarzystwie. A Stachursky, mam wątpliwości czy rozbawi publiczność tym swoim ...raz, dwa, trzy - rączki w górę. Pewnie młodzież wolałaby Roxi albo Sanah, bo są znacznie młodsze i bardziej na czasie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!