metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jajaja ~jajaja (Gość)24.07.2014 11:34

"..i wmurowano akt erekcyjny pod budowę zakładu." u mnie też dziś zaistniał akt erekcyjny.

61

maja973pt ~maja973pt (Gość)24.07.2014 12:02

"jajaja" napisał(a):

śmiechłem... :)

10

pio ~pio (Gość)24.07.2014 18:06

chojniak nadaje sie na papier toaletowy nic nie umie załatwić wszystko gdzie indziej inwestuje sie tylko nie Piotrków.

31

Mieszkaniec ~Mieszkaniec (Gość)24.07.2014 22:20

Wieś Ruszczyn nie istnieje bo na tym terenie KWB Bełchatów usypała zwałowisko zewnetrzne.
A teraz burmistrz Kamieńska cieszy się ze będzie wysipisko gdzie koncern PGE GiEK SA zrobiło turystyke jaką jest góra kamieńsk.

10

Piotrkowianin Piotrkowianinranga25.07.2014 11:23

"Mieszkaniec" napisał(a):
Wieś Ruszczyn nie istnieje bo na tym terenie KWB Bełchatów usypała zwałowisko zewnetrzne.

Faktycznie. Na mapie gminy Kamieńsk, zamieszczonej na jej oficjalnej stronie nie ma takiej miejscowości: http://cms-files.idcom-web.pl/sites/391/cms/szablony/4521/zdjecia/orign/mapa_gmina.jpg
Co ciekawe, wikipedia podaje za stroną UM Kamieńsk, że w Ruszczynie mieszkają 2 osoby. Ciekawe gdzie - chyba w ziemiance jakiejś. :)

00

powiernik powiernikranga25.07.2014 19:05

Już po przeczytaniu samego tematu dopisałem sobie, że pewnie chodzi o śmieci :) Szkoda, że nie powstaje nowy zakład produkcyjny, nie koniecznie najnowocześniejszy we wszechświecie :)

30

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat