Mam buty nie do pary Czapkę i szary płaszcz Jestem już dosyć stary W dodatku przewiał mnie wiatr
Mam buty nie do pary Czapkę i szary płaszcz Jestem już dosyć stary W dodatku przewiał mnie wiatr
Tu nie trzeba żadnej ironii. WOŚP to bardzo przejrzysta fundacja, która publikuje takie dane i udostępnia je (w przeciwieństwie np. do dzieł rydzykowych, o których trudno się cokolwiek dowiedzieć, mimo że grube miliony idą tam od państwa). Musi ci się po prosto chcieć to sprawdzić, ale łatwiej jest pisać ironiczne komentarze na epiotrkow.
WOŚP to jeden z nielicznych dowodów, że Polacy to wspaniali ludzie. Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich młodych wolontariuszy!
Popieram WOŚP i co roku coś dorzucam od siebie, tylko mimo wszystko chciałbym wiedzieć ile w rzeczywistosci pieniędzy jest przeznaczonych na zakup urządzeń do szpitali, a ile jest pochlonietych przez wydatki związane z organizacją i obsługą koncertów oraz wydarzeń, wynagrodzenia itp.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!