Czemu nie naposzecie wprost ile nie moga przekraczac dochody na osobe? Jestem ja dziecko i chlopak mpke dochpdy z 3 mc srednia to 2600 chłopak pracuje za granicą czyli co za duzo zarabiamy zeby moc sie zalapac tak?. Kto ustala te kryteria wgl kazdy powinien miec rowne szanse
Dejta mi dejta mi mi się po po prostu należy mom chorom curke dejta mi mi się po prostu należy dejta dejta kunkubent ni mo lewy nogi prawy rynki dejta dejta A jo mam szklane oko dejta
Podejrzewam same czynsze ponad tysiąc złotych plus z 300zl za ogrzewanie miesiąc w miesiąc
Kto świadomy będzie chciał w tych czworakach bytować, gdzie przed wojna zydzi mieli stajnie dla wozakow. Za tą kasę by wybudowalo się o wiele więcej. Niz stare zawilgocone, siadające mury remontowac. Nie ocieplone.. Na zachodzie takie ruiny sie modernizuje, a tu tylko lepi.. Najemca bedzie borykał się z problemami. Jak to w starym budownictwie... Zreszta wiele bidynkow w tym mieście wymaga wyłączenia z użytkowania i wyburzenia. A ludzie w nich bytują.. To jest ewenement na skale UNESCO. Ale my to bogaty kraj,, ciagle okradany i dalej jest co kraść.
Tak ,tak. Piotrkowska starówka już niebawem zapełni się nie tylko turystami ,ale i nowymi mieszkańcami. Chodzę tak sobie po Rynku Trybunalskim ,a czasami rowerkiem pojeżdżę. Godzina 16 na Rynku pusto i to nie tylko w dobie koronki. Paradoksalnie w dobie pochodów coś się dzieje. Przynajmniej ludzie jacyś się pojawiają. Nie mówiąc o tych "niebiesko-białych" taksówkach". Jednak jak magistrat twierdzi ,że jest dobrze i "potencjał" miasta rośnie...
A wieczorami na parapetach parteru małpki i kapselki z petami.
Jak to dokładnie wyglada z złotówkach ?? Policzy ktoś ile trzeba zarabiać i ile wynosi czynsz plus reszta opłat, bo ostatnio głośno było o cenach za ogrzewanie ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!