Remontowali kanalizację przez kilka dni, dla pacjenta nic się nie zmieniło, a jakie huczne otwarcie.
Niedługo w każdy poniedziałek będzie uroczyste otwarcie, po dwóch dniach weekendu.
Najgorszym syfem o ile jest to prawdą, byłoby przeniesienie położniczego na Roosevelta... Stracić tak nowoczesną salę porodową dzieloną na 3 oddzielne niezależne pokoje porodowe na jakiś parawan na Roosevelta, towarzyszyłem żonie przy dwóch porodach i byliśmy pod wielkim wrażeniem Rakowskiej, po co w ogóle położniczy na Rakowskiej był remontowany?? i jeszcze najciekawsze pytanie od mojej żony, czy będą sale pojedyncze tak jak było to dotychczas?
Okok chyba Ty najwięcej piszesz , też zlituj się nad sobą bo od tego hejtowania może Ci mózg wypalić i do szpitala trafisz hihi
Przecież KILKA lat temu był na ul. Rakowskiej oddział urologii.Nic z tego nie rozumiem.Przeciez TAKIE przenosiny też kosztują.
Panie Starosto Cubała, zlituj się pan i odejdź razem ze swoimi pomysłami. Poczytaj co ludzie tu piszą i odejdź. Odnajdź w sobie resztkę ludzkiej godności i odejdź.
Już ostrzegłem moją prostatę że jak się będzie dalej wygłupiać to wezmę ją za łapę i zaprowadzę na tą odremontowaną urologię, jeśli oczywiście w ciągu trzech lat uda mi się to załatwić.
Czy ja dobrze rozumiem ? Zakończył się remont urologii w szpitalu na Roosevelta,w poniedziałek będzie otwarcie tegoż oddziału ,ale przenoszą go na Rakowską.Pytanie - po co otwierać na Roosevelta żeby go przenieść na Rakowską?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!