Nie rozumiem, że kogokolwiek to dziwi. W tej parafii odbywały się spotkania Klubu Gazety Polskiej. W zeszłym roku odbyło się również spotkanie z Michałem Rachoniem - reklamowane w lokalnym radiu.
Dlatego ja i tysiące innych zrezygnowaliśmy z chodzenia do kościoła. Całkowite wypaczenie nauki Jezusa.
Może jeszcze niech zaczną wierni swemu panu i władcy chodzi z kolędą
A kto chodzi do kościoła same te co najbardziej grzesza .Co miesiąc do spowiedzi idzie a z chłopem na kocią łapę siedzi.No i takich mamy katolikow.Podpisali listę bo dostaną kasę od państwa biedne samotne matki niby taty dzieci nie mają.To tak dla opieki a jak co do czego dochodzi to Tata jest i mamusia znowu w.ciazy .Co tam do roboty iść Państwo da a jak bo bida ksiądz pomoże i jest dobrze..
Niech zbieraj ale przed koronawirusem ich kochany Andriu ich nie obroni
Byłem ostatnio w kosciele, jestem człowiekiem wierzacym, katolikiem, ale jak widziałem co tam sie dzieje to zastanawiam sie czy iśc tam nastepnym razem, mówie o tym budynku. Jak widze jakie koloseum stawiaja za modrzewskiego to mnie krew zalewa. Pamietam jak moja kolezanka jakies 3 lata temu nie miał co ze soba zrobić i z dzieckiem bo została wywalona z mieszkania przez męża. Nie widze zeby miasto dawało działki na np. dom samotnej matki. A ide do sklepu i widze jaka willa sie stawia dla głoszenia słowa dla jakiegoś gościa co chce władzy dla swojej parti politycznej, nie moge tego pojąć.
Dlatego moja rodzina do kościoła nie chodzi, bo włos w gównie to już mdli!
Wszystkim "przeciwnikom" wspierającym totalną opozycję przeszkadza to, że prezydentem RP na kolejną kadencję zostanie wybrany ponownie Pan Andrzej Duda, obecnie urzędujący prezydent Rzeczypospolitej Polski.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!