nie dość ,że Piotrków pokarany został chojniakiem to jeszcze jednym z ośrodków.
Taki wał! Nie każdego teraz stać tyle kasy wywalić na prawko!
Dlaczego każdy prawdziwy Polak nosi takie wąsy? Pytam, bo mnie z kolei pytają przyjaciele z zagranicy, odwiedzający Polskę, czy to jakiś nakaz, czy tylko jakaś zaraza?
Popatrzmy na to zdjęcie: czy obiekt na tym zdjęciu nie wyglądałby normalnie, gdyby toto po nosem zgolił?
O co w tym wszystkim kaman - może Al Bundy wytłumaczy, on wie wszystko.
Nie ma co płakać po egzaminatorach. Łapali kierowców na drobnych potknięciach, to teraz sami się potknęli. Nawet na Ukrainie i Białorusi, Skandynawii jest normalnie. Tam też można sobie zdać prawko bez problemu.
Panie dyrektorze Bogusławie Kulawiak wysłać egzaminatorów na postojowe w takim razie, po co przychodzą do pracy skoro nie ma kogo egzaminować :)
--------------------------------------------------
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Straszą, że przeniosą egzaminy do innych miast, bo nie ma chętnych na nowe egzaminy!! Artykuł ma za zadanie wystraszenia wahających się kursantów, że jak teraz nie będą zdawać w PT to za jakiś czas będą musieli zdawać np w Łodzi. A brak zainteresowanych na egzamin teoretyczny jest widoczny nie tylko w PT, w innych miastach jest podobnie. Póki co zalecam odpuszczenie sobie egzaminu, którego nawet wytrawni kierowcy z długim stażem nie są w stanie zaliczyć :)
A kogo ty , dziecko , pytasz...?
Ja tam mam PJ-jak byłeś łaskaw "zajawić"- od 32 lat, w Łodzi mieszkałem kilka lat na studiach i naprawdę,radzę sobie na tamtejszych ( i nie tylko) ulicach całkiem nieźle. Podejrzewam,że lepiej od niejednego autochtona, a może i ciebie... ;->
Ale mając oczy -widzę,że ilość "elek" w naszym mieście przekracza granice nie tylko zdrowego rozsądku,ale też dobrego wychowania...;->
-i bardzo dobrze następny krok to restrukturyzacja firmy gdzie widzę przerost zatrudnienia a pensje idą z moich podatków [przeczesać dyrektorów urzędników i pozostałych pracowników]jest kryzys należy oszczędzać!!!
A czy myślisz że w Łodzi trudniej jest zdac. Jeśli ty robisz PJ tylko na Piotrków to sie nie dziwie ze jak wiedziesz do łodzi to rozkładasz rece
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!