metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
karolina18 ~karolina18 (Gość)22.02.2013 02:07

dlatego zadaje sobie pytanie czy warto iść :]

00

gosc123 ~gosc123 (Gość)20.02.2013 12:06

WORD-y jako takie jednostki powinny miec prawo same wydawac dokument PJ i tzw plastik powinien byc w cenie egzaminu. Ale jak im chodzi tylko o pieniądze to teraz nie będą miec żadnych, Bo jak ktos pojedzie na teorię np do łodzi to już nie bedzie mu się chciało przenosic dokumentów z powrotem do piotrkowa...

00

gosc123 ~gosc123 (Gość)20.02.2013 12:02

To niech sie wezmą za nich. I lepiej przywrócą stare egzaminy a nie teraz kombinują jak koń pod górke. Oni jednego dnia większosc osób przepuszczają a drugiego tylko nielicznych.

00

mick ~mick (Gość)20.02.2013 11:01

"Natomiast WORD-y jako jednostki finansów publicznych zobligowane były i są do nabywania systemów informatycznych zgodnie z prawem zamówień publicznych. Jeśli teraz instytucja, która obsługuje starostwa twierdzi, że ma prawa autorskie i nie udostępni nam oprogramowań, w tym momencie nie mamy wykonawcy nowego systemu informatycznego. Tym samym nie mamy połączeń ze starostwami – mówił Kulawiak. "
To jest bzdura, że nie ma kogoś tutaj - na lokalnym szczeblu - kto ukręcił by łeb biurokracji.
Przepisy nie pozwalają, ja nie mogę... więc narodzie - cierp.
Coś czuję, że obecni decydenci mają "licho w portkach" i boją się podjąć jakąkolwiek normalną decyzję, zasłaniając się literą prawa.

00

zdałem ~zdałem (Gość)20.02.2013 08:56

no i dobrze zdam egzamin w innym mieście teoretyczny tez bo w Piotrkowie z braku kasy oblewają ostatnio wszyscy zdający praktyczny,bnuahaha, do czego pan Panie Kulawiak doprowdził rządzą pieniądza że egzaminatorzy jaja sobie robią ze zdających,ja rozumiem żenie wszyscy sa w stanie zac ale wasze czepialstwo ostatnio bardzo sie awiększyło-efekt brak pieniędzy to trzeba ludzi w mieście na egzaminie pow...powyzywac ,delikwent się wkurzy wyzwiskami i klapa, nie zdaje,mnie wyzywał i śmiał sie ze mnie egzaminator, ma szczęście bo miałem ochote dac mu w ryj

00

zdający ~zdający (Gość)20.02.2013 08:47

mniejsza zdawalność teoretyczna za to egzaminatorzy podwójnie uwalaja na mieście , tak kręcą że zdawający głupieją , za to pieniadze na następny egzamin wpływaja ze zdwojoną siłą

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)20.02.2013 00:03

"pytanie-za-500-zl" napisał(a):
O co w tym wszystkim kaman - może Al Bundy wytłumaczy, on wie wszystko.

Również podzielam Twoje wątpliwości odnośnie wąsów. Sam ich też nie hoduję. Włosy w nosie są wystarczająco irytujące, więc dodatkowe pod nosem to już przesada :) Jak wtedy swobodnie w nosie podłubać? :) Szersze omówienie problemu tutaj:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/W%C4%85sy
Jeśli pomogłem, to proszę 500 przelać na moje konto :)

"szczesna-bardzo" napisał(a):
Szczęśliwie na czas rozwiodłam się z takim wąchalem, ciągle mu pomidorowa pod nosem zwisała albo makaron z rosołu. Któregoś dnia nie zdzierżyłam.

Dobre :) Może zamiast zup trzeba mu było frytki dawać? :)

00

PT 09 ~PT 09 (Gość)19.02.2013 23:40

"szczesna-bardzo" napisał(a):
~szczęsna bardzo (Gość)
41 minut temu, 22:56
Dlaczego każdy prawdziwy Polak nosi takie wąsy?
Szczęśliwie na czas rozwiodłam się z takim wąchalem, ciągle mu pomidorowa pod nosem zwisała albo makaron z rosołu. Któregoś dnia nie zdzierżyłam.

dobre!!!pomidorowa zwisała-nie mogie!!!

00

szczęsna bardzo ~szczęsna bardzo (Gość)19.02.2013 22:56

Dlaczego każdy prawdziwy Polak nosi takie wąsy?

00

sprawiedliwość ~sprawiedliwość (Gość)19.02.2013 21:49

banda cwaniaków, za byle głupotę nie przepuszczają żeby kasę zbić od nowa a potem mają pretensje że ludzie nie chcą się zapisywać.... :/:/:/ żalll

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat