WORD-y jako takie jednostki powinny miec prawo same wydawac dokument PJ i tzw plastik powinien byc w cenie egzaminu. Ale jak im chodzi tylko o pieniądze to teraz nie będą miec żadnych, Bo jak ktos pojedzie na teorię np do łodzi to już nie bedzie mu się chciało przenosic dokumentów z powrotem do piotrkowa...
To niech sie wezmą za nich. I lepiej przywrócą stare egzaminy a nie teraz kombinują jak koń pod górke. Oni jednego dnia większosc osób przepuszczają a drugiego tylko nielicznych.
"Natomiast WORD-y jako jednostki finansów publicznych zobligowane były i są do nabywania systemów informatycznych zgodnie z prawem zamówień publicznych. Jeśli teraz instytucja, która obsługuje starostwa twierdzi, że ma prawa autorskie i nie udostępni nam oprogramowań, w tym momencie nie mamy wykonawcy nowego systemu informatycznego. Tym samym nie mamy połączeń ze starostwami – mówił Kulawiak. "
To jest bzdura, że nie ma kogoś tutaj - na lokalnym szczeblu - kto ukręcił by łeb biurokracji.
Przepisy nie pozwalają, ja nie mogę... więc narodzie - cierp.
Coś czuję, że obecni decydenci mają "licho w portkach" i boją się podjąć jakąkolwiek normalną decyzję, zasłaniając się literą prawa.
no i dobrze zdam egzamin w innym mieście teoretyczny tez bo w Piotrkowie z braku kasy oblewają ostatnio wszyscy zdający praktyczny,bnuahaha, do czego pan Panie Kulawiak doprowdził rządzą pieniądza że egzaminatorzy jaja sobie robią ze zdających,ja rozumiem żenie wszyscy sa w stanie zac ale wasze czepialstwo ostatnio bardzo sie awiększyło-efekt brak pieniędzy to trzeba ludzi w mieście na egzaminie pow...powyzywac ,delikwent się wkurzy wyzwiskami i klapa, nie zdaje,mnie wyzywał i śmiał sie ze mnie egzaminator, ma szczęście bo miałem ochote dac mu w ryj
mniejsza zdawalność teoretyczna za to egzaminatorzy podwójnie uwalaja na mieście , tak kręcą że zdawający głupieją , za to pieniadze na następny egzamin wpływaja ze zdwojoną siłą
Również podzielam Twoje wątpliwości odnośnie wąsów. Sam ich też nie hoduję. Włosy w nosie są wystarczająco irytujące, więc dodatkowe pod nosem to już przesada :) Jak wtedy swobodnie w nosie podłubać? :) Szersze omówienie problemu tutaj:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/W%C4%85sy
Jeśli pomogłem, to proszę 500 przelać na moje konto :)
Dobre :) Może zamiast zup trzeba mu było frytki dawać? :)
dobre!!!pomidorowa zwisała-nie mogie!!!
Szczęśliwie na czas rozwiodłam się z takim wąchalem, ciągle mu pomidorowa pod nosem zwisała albo makaron z rosołu. Któregoś dnia nie zdzierżyłam.
banda cwaniaków, za byle głupotę nie przepuszczają żeby kasę zbić od nowa a potem mają pretensje że ludzie nie chcą się zapisywać.... :/:/:/ żalll
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!