Tłumy? Normalnie szukam, szukam i nie widzę. Szkolnictwo leży, dzieci poszerzają grono analfabetów z ruchomym kciukiem po ekranie smartfonów. Dwa lata zmarnowanej edukacji na narodzie. Może to jest problem a nie galerie? Ten portalik ePiotrków prowadzą jacyś kosmici czy ludzie żyjący w Polsce? Wyjdźcie z cienia.
Ja nie wiem po co tutaj wypowiadają się ludzie Type EP czy EPI. Wszyscy jesteśmy tacy sami. Ludzie z niby miasta wyprowadzają się na wieś a niektórzy że wsi do miasta. Czy wy nie umiecie żyć w zgodzie? Na wsi jest fajnie cisza spokój natura. Minusem są dojazdy. W mieście znowu blisko wszędzie ale tłoczno. Ale nikt nie jest lepszy czy fajniejszy że względu na miejsce zamieszkania. Ogarnijcie się.
Galerie otworzyli dla 16 letniej patologi żeby miała gdzie się ogrzać i gdzie papierosy palić ale na lodowisko z córką nie mogę jeździć bo koronawirus
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!