metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
inga ~inga (Gość)11.10.2014 11:57

Ten portal też jest tendencyjny,dlaczego nie wstawiacie wszystkich wypowiedzi??? niewygodne są???

43

rodzic ~rodzic (Gość)11.10.2014 12:01

KIM jesteś dedo,że obrażasz innych? Co możesz powiedzieć na ten temat?Też jestem rodzicem w tej szkole i mam takie samo zdanie jak Nioch_Nioch.Jesteś pewnie jedną z koleżanek p.B.Z.? dlatego tak kąsasz?

24

:) ~:) (Gość)11.10.2014 13:38

Z wypowiedzi niektórych wydaje się być Pani Beata jako bardzo niekoleżeńska, skąd zatem przypuszczenie że na portalu są wypowiedzi jakiś jej koleżanek. Ilu jest takich, którzy w ostatnich latach startując w uczciwym konkursie, bez znajomości otrzymali pracę (nie staż) w urzędzie miasta lub w szkole i innej podległej magistratowi instytucji? Kiedy ja startowałam - konkurs unieważniono bo niby za dużo kandydatów ... drugim konkursem wykluczono mnie z ubiegania się o pracę mimo, iż moje kwalifikacje są bardzo wysokie ... ale koligacje za niskie :)

121

sorre ~sorre (Gość)11.10.2014 14:04

"lucca" napisał(a):

Ty pewnie wiesz?! i wiesz jak to jest kierować taką szkołą i zespołem ludzi,każdy z nich inaczej czuje, inaczej myśli ,inne ma wymagania, sprostasz temu wszystkiemu? i zadowolisz wszystkich? pochylisz się indywidualnie nad każdym? będziesz miała na to czas? no to Ci gratuluję wiedzy.Tutaj zresztą każdy wie najlepiej

11

? ~? (Gość)11.10.2014 14:20

"sorre" napisał(a):
Ty pewnie wiesz?! i wiesz jak to jest kierować taką szkołą i zespołem ludzi,każdy z nich inaczej czuje, inaczej myśli ,inne ma wymagania, sprostasz temu wszystkiemu? i zadowolisz wszystkich? pochylisz się indywidualnie nad każdym? będziesz miała na to czas? no to Ci gratuluję wiedzy.Tutaj zresztą każdy wie najlepiej

A właściwie to o co chodzi?

20

a tak to działa ~a tak to działa (Gość)11.10.2014 14:52

Jak dla mnie sednem dobrych kontaktów międzyludzkich, jest więcej uśmiechu, mniej złośliwości i wtedy aż chce się pracować w zespole. Ale nasza mentalność jest taka: siedzę wyżej na d... to dam im bardziej po d... Pokaże im co znaczy być pode mną. I oby nie spaść bo można samemu dostać po d... Więc niech się boją. Strach utrzyma mnie przy korytku. A jak podskakujesz...to znowu klapsa w d... A na koniec dam Ci w d... i wywalę Cie z roboty. Nic nie zyskam ale Tobie skopię d... A nuż uda się pomóc jakiejś "bratniej" duszy. Więc wówczas wzmocnię swoje miejsce na d... Stołek pod d... gwarantowany.

100

mala ~mala (Gość)11.10.2014 15:07

Istny cyrk z tym wyrokiem. Pani jedzie sobie do Szczyta poprawiać urodę a do pracy nie przychodzi... Czasy saskie już dawno się skończyły, gdyby ta pani wykonała taki numer w innej praxcy już dawno by wyleciała!!!!!!!!!

34

mals ~mals (Gość)11.10.2014 15:12

My rodzice dzieci mamy bardzo dobrą opinię o dyrekcji, czego natomiast nie potwierdzimy na temat rzekomej poszkodowanej. Często by załatwić z tą panią jakiekolwiek sprawy trzeba było mieć wielką cierpliwość...

36

mala ~mala (Gość)11.10.2014 15:16

Z wyroku wynika,że można oszukiwać pracodawcę. Pracownik idzie sobie na zwolnienie, ale zamiast chorować udaje się do Szczyta poprawiać urodę... Czy to nie jest chore?

36

mals ~mals (Gość)11.10.2014 15:25

Dlaczego nie dodajecie niektórych komentarzy! Co niewygodne są dla pani Barbary..

43

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat