Zrobiło się głośno o zdefraudowanym stadionie XXXV lecia przy okazji Concordii, że nie ma gdzie grać, to nożyce się odezwały
lubisz czarne szable.
Komar wiedział, że trzeba stąd spadać i z siebie nie robić dziada. Facet zrobił kawał roboty. To dzięki niemu Polonia ma tak wysokie miejsce.
Widzę że e-piotrków opanowali KRZYŻOWCE bo już nie ma artykułów typy nieobliczalna Concordia i zazdroszczą nam zawodnika typu Rodrigo a u nich grają ci co nawet pod sklepem nie mogli zarobić !!! Poczekamy do następnego sezonu i sie okaże kto rządzi w Piotrkowie :) Chyba że prezes Sipa da nam Krzyżaków w Pucharze :)
polonista a ja myślałem, że w Pucharze Polski pary skojarzone są losem, czyli losowaniem. A tu z Twojego wpisu wychodzi, że tak jakby to od prezesa zależało kto z kim zagra.
Piszesz jeszcze, że poczekamy do następnego sezonu i okaże się kto rządzi w Piotrkowie. Póki co rządzi Chojniak, ale nie wiadomo jak długo. Bo z tego co słyszałem szykuje się jakieś referendum.
Sądząc po komentarzach komuś zaczyna zazdrość tyłek sciskać. Polonia ma realna szanse na awans do IV ligii, nowa trybune i wierych kibiców.
Czyżby kontrast na tle blado wypadającej Concordii kuł niektórych zawistników w oczy (?)
Poziom toleracji i nacjonalistyczne zapędy też pozostawiają wiele do życzenia. Zamiast cieszyć się z sukcesów lokalnej drużyny to tylko potraficie marudzić ... jakie to polskie.
Wielki Pan Prezes Kunus od siedmiu boleści, zawsze pierwszy się gotował, bo ma słabą psychę i wylatywał z boiska a jak już szło to wazeliny w stosunku do sędziów nie żałował, nie żałował. I jego słowa że wieśniaki nigdy nie będą grać w Polonii jak miło było przyjechać i skopać mu dupę na boisku i całej tej świcie z bębnem i z okrzykami " wieśniaki do gnoju !! " :D :D
na polonie chodzi tylko patologia. wystarczy popatrzeć na widownie i posłuchać okrzyków. każdy nowy normalny kto tam pójdzie będzie to jego ostatnia wizyta.
a co do Brazylijczyków, Rodrigo w Concordii zrobił to samo - tylko dali mu na chwilę nieco wolnej ręki. inna sprawa, że pozostali zawodnicy reprezentowali tak niski poziom więc kogo miał wstawiać - tych "utalentowanych" juniorów?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!