Już słychać tego jak szaleje i wyje tym silnikiem,gość ma coś z łbem !!!!
Piotrkowska drogówka smacznie sobie śpi, a piraci drogowi nocami szaleją bezkarnie po mieście - huk, pisk opon i nikt z tym nic nie robi od wielu lat ...
Może ktoś z redakcji nagrał by trochę filmów pod wiaduktem, bo to główny punkt w mieście, gdzie każdy pirat musi się wyżyć
Gość poniżej pisze że "... Piotrkowska drogówka smacznie sobie śpi, a piraci drogowi nocami szaleją bezkarnie po mieście - huk, pisk opon i nikt z tym nic nie robi od wielu lat ...
A może to wcale nie są piraci drogowi. Może to są funkcjonariusze specjalnych grup pościgowych Speed, i ćwiczą pościgi i inne trudne akcje drogowe i te nabyte umiejętności później wykorzystują w praktyce, podczas akcji i pościgów w realu. Jest możliwe że stoi za tym nasz poseł ziemi piotrkowskiej, który w swojej wielkoduszności załatwił kontrakt z wojskiem właścicielowi cowskywanów, na skoki spadochronowe, nawet w nocy, kiedy utrudzeni mieszkańcy chcą po ludzku odpocząć, ale niestety muszą bez szemrania słuchać drażniącego i wiercącego mózgi buczenia. I może w swojej łaskawości również załatwił taki kontrakt z Komendą Główną Polskiej Policji. Innego racjonalnego i mądrego wytłumaczenia tej sytuacji nie widzę. Ave.
Dzięki za informację, w piątek będę jeździł zgodnie z przepisami.
Mi się zawsze upiecze bo jestem ładna i umiem się uśmiechnąć ładnie do policjanta.
Na szczęście mam zamontowany sprawny ogranicznik prędkości w rowerze i takie akcje mnie nie wzruszają.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!