metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gh ~Gh (Gość)10.03.2023 13:19

Ale miasto jest cwane dlaczego to miasto nie zbuduje i wynajmie właścicielowi

90

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)10.03.2023 13:31

A projekt na kawiarnie już wiele lat temu pisali studenci biorący udział w konkursie organizowanym przez UM.

71

Jendrek ~Jendrek (Gość)10.03.2023 14:00

Odwołuje swój podpis z referendum który złożyłem w galerii

111

Grzesław57 ~Grzesław57 (Gość)10.03.2023 14:05

Pomysł godny włodarzy naszego miasta. To już któryś przetarg. Przedsiębiorco, zbuduj budynek na 28 lat. Czy później można go przenieść ?

100

Ja ~Ja (Gość)10.03.2023 13:55

Z tego zdjecia to wyglada troche jak cenyral park w Njiu Jork siti

73

Kukizowiec ~Kukizowiec (Gość)10.03.2023 15:02

Już dawno po Bożym Narodzeniu, a tu wciąż "cuda, cuda ogłaszają". Baseny, kawiarnia, to teraz czekam na news o udostępnieniu wieży ciśnień. Panie prezydencie Chojniak, naprawdę problemem Piotrkowa nie jest brak kawiarni w parku. A swoją drogą to może byście znów otworzyli toalety, żeby chociaż nasz park nieco zbliżył się do cywilizowanego świata, a nie wstawiliście obleśnego toy toya, który zresztą przeważnie leży. Mam taki pomysł panie prezydencie: kiedy już zostanie pan odwołany w referendum proszę zgłosić się do przetargu, wybudować budynek i sprzedawać w nim kawę i słodycze. Ma Pan doświadczenie w serwowaniu słodkości, bo chojniakówki rozdawał pan z wielką gracją.

91

go?ć_jan ~go?ć_jan (Gość)10.03.2023 17:47

To jeszcze poprosimy od Pana Prezydenta stołówkę dla ptaków które tam mieszkają.Przewaznie dla tych które oddają swoje odchody w całym parku i okolicach bo straszenie nic nie daje.

62

Malolat ~Malolat (Gość)10.03.2023 21:26

Prezydent teraz wziął sie za remonty dróg w miescie jak na karku referendum wczesniej nie mozna było polowa miasta bedzie zamknieta bo sie teraz zachcialo naraz remontow po swietach maja zaczac

31

... ~... (Gość)10.03.2023 18:43

Widmo referendum... Mamy już basen, teraz kawiarnia. Rewelacja, tak trzymać.

101

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)11.03.2023 04:40

A to ciekawe, całą ludzkość przenieśli w stronę Bełchatowa, życie towarzyskie kwitnie w galerii a do parku trzeba dymać parę kilometrów, no to naprawdę ciekawe, pomysł stulecia, brawo ten pan

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat