Mam pytanie, szanowni państwo bo przeczytałem wiele artykułów i komentarzy, oraz rozmawiałem z wieloma osobami na bazarku i wszędzie piszą że chłopiec był ofiara hejtu, a czego doświadczył wiadomo może i czy jak tak dużo komentarzy jest o powodzie tego nieszczęscia to znaczy że wyrok już został wydany czy inteligeni mieszkańcy tego miasta wydali go sami?
Czy przy redakcji tego oświadczenia brali udział również nauczyciele języka polskiego z tej szkoły? Jeśli tak, to bardzo mnie to smuci.
Do dyskusji może być zgoda na marsz, ale bezdyskusyjna jest jego idea.
Większą sztuką od sztuki uczenia młodego człowieka jest sztuka wychowywania go na człowieka.
Zastanawiam się jaki samorząd skoro nikt tego z nami nie konsultował, większość uczniów widzi, że w tej szkole dzieje się bardzo źle i dobrze gdyby nikt w ich nie imieniu nie mówił takich rzeczy bo mówienie prawdy to nie hejt
Nie pogrążajcie się takimi oświadczeniami. Jako szkoła nie zrobiliście nic aby temu zapobiec. Samorząd uczniowski się pod tym podpisuje ? A co samorząd uczniowski zrobił aby nie dopuścić lub przerwać hejt na tym chłopaku ? Wszyscy dookoła wiedzieli, że dokuczają chłopakowi a przewodniczący klasy nie widział, nie wiedział co się dzieje ? Nie poszedł do wychowawcy czy pedagoga aby zaalarmować ? Był bierny czy może po cichu też przykładał do tego swoje 5 złotych ? Bierność to też uczestnictwo w przemocy.
Cokolwiek by nie napisali byłoby źle, nie napisaliby też byłoby źle. Trzeba poczekać na wyniki śledztwa a nie obrzucać wszystkich błotem Ten hejt który się teraz wylewa też krzywdzi inne osoby uczniów tej szkoły czy nawet klasy Wojtka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!