Zupełnie jest nie do pojęcia ta cała awantura o handel w niedzielę. Ludzie w niedziele, święta pracują w co najmniej kilkudziesięciu branżach. Dlaczego tylko jedna ma mieś specjalne przywileje i nie pracuje ?
W niedzielę, to ja idę do kościoła, a nie sklepu. Sklepy mam czynne cały tydzień. Kościoły też, ale jestem wtedy w pracy.
Najwięcej psioczą osoby które nigdy nie pracowały w weekend. A poza tym osoby zatrudniające się w tej branży sklepowej, są świadome że będzie praca w niedziele.
Prawidłowo.Tak chociaż jak sklep otwarty w ndz to nie musze daleko jechać po zakupy.A tak poza tym taka sprzedawczyni zarobi i przy okazji się nie nudzi w domu
Czy zioma na psiarni można sprzedać tylko w niedziele handlową czy można w każdą jedną ?
Ryśka Petru aż swędzą łapy by każda niedziela była otwarta taki o to dobroczyńca dla ludzi pracujących
Nie kumam po co te niedziele handlowe, jest 6 dni na zakupy, i po co przed świętami, skoro i tak to gospodarki nie napędzi. Można zrobić niedziele handlowe, ale na zasadzie, bez przymusu ze strony pracodawcy i za conajmniej 150% stawki dziennej.
Dokładnie, zatrudniłem się w handlu to tyraj 7 dni w tygodniu, bo piotrkowska szlachta chce codziennie zakupy robić
Zawsze przez przypadek mogę wdepnąć w psie łajno przed sklepem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!