Ja zawsze w niedzielę wyrzucam trociny od świnki morskiej i nie interesuje mnie zakaz muszę wyjść lucyferek musi mieć czysta klatkę.
Wyleczyli wątpię w to wirusa może i nie mają ale padną od leków zastosowanych na malarię i zapaleni tkanki łącznej. mam dostęp do takich leków na wszelki wypadek. . Ta epidemia jest nadmuchana ma na celu zastraszyć społeczeństwo i tyle . Rozumiem odległości w sklepach i na ulicy ale zakaz wejścia do lasu to głupota to samo karanie za jazdę autem . Jak obserwuję to mieszczuchów głownie gnębią bo za miastem lokalna policja sie nie odważy czepiać ludzi byli by spaleni na swoim terenie
Jest dużo więcej ludzi zarażonych nie podają prawdziwych danych.A dlaczego to jak ktoś myśli logicznie to niech sam sobie odpowie.
Podajcie gdzie jest kwarantanna, a sąsiad będzie pilnował czy ktoś nie wychodzi z mieszkania
Proste!?? +
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!