metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)11.08.2019 07:40

W kurczakach

50

X2 ~X2 (Gość)11.08.2019 08:36

Kompletne bzdury tych pseudo fachowców z Rakowskiej bo osobiście znam osoby co na zapalenie oskrzeli nie pomógł jeden antybiotyk tylko kolejne 4 serie dopiero pozwoliły zwalczyć zapalenie. Być może takich specjalistów w przychodniach mamy co zwykle piszą zamienniki zamiast oryginału. Wiem na swoim przykładzie i nie chodzi tu o antybiotyk lek zamiennik zużyte 30 tabletek i zero reakcji wiec kupiłem oryginał i po 4 tabletkach wszystko wróciło do normy. Mimo ,że w obu lekach jest ten sam składnik główny to jednak nie jest to samo jak często się nam wmawia w aptekach czy przychodniach. Dziś jak chcesz żyć to lecz się sam bo młodzi lekarze dziś nic nie potrafią nawet badanie osłuchowe dla nich jest zbyt trudne albo nie potrafią bo tak uczą na studiach. Co mówić o leczeniu jak rezonansu czy CT lub zwykłego prześwietlenia nikt prawidłowo opisać nie umie. Dlaczego opis rezonansu w prywatnej klinice robiony różni się diametralnie od tego za kasę na fundusz w tym szpitalu. Leczenie wychodzi super na ekranach telewizora a w praktyce w pewnych skomplikowanych przypadkach nawet w Warszawie umywają ręce taka jest służba zdrowia a to wszystko wiem z doświadczenia mojej rodziny a w naszym mieście służba zdrowia jest tylko z nazwy w praktyce nie istnieje

43

gość ~gość (Gość)11.08.2019 08:51

Prawda mi na katar dawali

11

Smacznego ~Smacznego (Gość)11.08.2019 10:00

Antybiotyki mamy w kurczaczkach, świnkach itp. https://skierniewice.eglos.pl/aktualnosci/item/32750-matki-truja-wlasne-dzieci

30

~PT ~~PT (Gość)11.08.2019 09:22

To nie my nadużywamy, to lekarze nam to niepotrzebnie wciskają.
Leczcie lekarzy.

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat