Potwierdzam wypowiedz mam takie samo zdanie :)
Nawet jezeli siedzą i popiją to robią to w kulularny sposob . Nigdy nie widziałem aby działy sie tam jakies awantury czy rożnego rodzaju rozróby ba nawet nie widziałem aby tam policja kiedyś podejechała. Mieszkam niedaleko i dzieciaki i ta młodzież mi wcale nie przeszkadza to bardzo dobrze ze coś chcą z tym zrobic .
Byłem tam stałym bywalcem,więc sprawa wyglądała następująco:
-my jako dzieci graliśmy tam w piłkę i przez brak piłkochytów często wpadała nam piłka do pani D.,która przez to trochę sie denerwowała
-drugim ciężkim problem jest pijaństwo na ławeczkach bo często przychodzi tam jakaś menelia wyzywająca nas i przeszkadzająca nam grać w piłkę
-brak regulaminu i ochrony placu m.in boisko używane jest jako:
-"pokaz" swoich umiejętności jeżdżenia samochodem,
- wychodek dla psów
- miejscem libacji alkoholowych
Dlatego myślę że postawienie bramek i siatek niczego tu nie zmieni i liczę że miasto w końcu się na poważnie zainteresuję tym boiskiem.
Świetnie! Oby jeszcze chciało się komuś wizytować ten obiekt lub go monitorować. Dochodzą sygnały, że ma tam miejsce dealerka środkami odurzającymi, kręci się mnóstwo szemranej dzieciarni, jeszcze młodsi popijają z gwinta napoje wyskokowe a przed południem spędzają czas nie marnując go w szkole :) Może warto też postawić jakieś zapory, żeby kiedyś jakiś szaleniec nie przejechał autem, kładem jakiegoś dzieciaka. A pani, której boisko przeszkadzało pewnikiem naprawdę przeszkadzały całonocne imprezy, wulgaryzmy i porozbijane butelki w ogrodzie.
bbb Dla twojej wiadomosci bramki i wszystko co tam bylo usunela straz miejska. A bramki to nie podpasowaly pewnej pani zadzownila i po bramkach ;/ .
dasda ok a co z ławkami? huśtawkami? najczęściej tam młodzież przesiaduje i popija;)
bbb Dla twojej wiadomosci Straz miejska usuneła wszystko co tam było. Bo pewnej pani nie podpasowaly bramki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!