metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)05.11.2012 16:28

Cytuję:
W końcu przystosują urząd dla niepełnosprawnych

brawo! trzeba odtrąbić sukces.

00

guzgu ~guzgu (Gość)05.11.2012 17:02

tylko coś mi się zdaje, że "białe kołnierzyki" na to nie wpadły.

00

EPI ~EPI (Gość)05.11.2012 17:09

EPI się cieszyć

00

pic ~pic (Gość)05.11.2012 22:04

a co z Sądem? nie ma windy itp. Jak niepełnosprawny na wózku coś załatwi?

00

popo ~popo (Gość)05.11.2012 22:49

Matki z wózkami też się będą cieszyć bo to ich najwięcej tam widać i słychać jak przeklinają.Dwa lata temu schody były remontowane i żaden normalnie myślący urzędnik nie wpadł na to ze istnieją niepełnosprawni .

00

ten sam co prosił o wjazd do urzędu przy Sienkiewicza 16A ~ten sam co prosił o wjazd do urzędu przy Sienkiewicza 16A (Gość)06.11.2012 12:40

"pic" napisał(a):
a co z Sądem? nie ma windy itp. Jak niepełnosprawny na wózku coś załatwi?

W sądzie miało być to zrobione kilka late temu od strony od ul. Toruńskiej. Nie wiem jak to zorganizowano bo osobiście się w ta sprawę zaangażowałem.

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)06.11.2012 12:44

"popo" napisał(a):
Matki z wózkami też się będą cieszyć bo to ich najwięcej tam widać i słychać jak przeklinają.Dwa lata temu schody były remontowane i żaden normalnie myślący urzędnik nie wpadł na to ze istnieją niepełnosprawni .

Chwała temu panu który o tym napisał do TT i do rady miasta. Ale rodzi się pytanie, od czego mamy radnych powiatu, miasta oraz prezydenta i starostę a także urzędników tegoż gmachu, że dbałość o niepełnosprawnych interesantów i matki z dziećmi w wózkach przerzucają na zwykłych obywateli?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat