A nie prosciej takich popaprancow zastrzelic. Nie dosc ze zyl sobie w darmowym hotelu 25 lat za nasze podatki to jeszcze go dalej bedziemy utrzymywac
Od początku odbywania kary powinien siedzieć w celi wieloosobowej.Teraz nie mielibyśmy tego problemu i dawno wszyscy by zapomnieli że był taki psychopata.
Psychiatria represyjna stosowana ZSRR tzw. psychuszki powracają.Teraz każdy niewygodny politycznie przeciwnik może okazać się że ma zaburzenia psychiczne stwarza "zagrożenie....". Trynkiewicza należało zabić 25 lat temu,ale ludzie reżimu trzymają ich aby wykorzystywać do celów politycznych za nasze pieniądze.Ludzie obudźcie się.
Od najmłodszych lat uczą, że pasożytów trzeba tępić, więc nie wiem w czym nasze Kochane Państwo widzi problem . . . Ludzie emerytur nie mają a na takiego pie... pedofila będą zabierać z naszych portfeli i to pewnie kilka tys. zł. ŻENADA
Ja bym go prędko wyleczyła-obciąć mu narząd gwałtu i łapy.Potem wysłać go na Saharę.Będzie to tańsze niż jego utrzymanie w Zakładzie Psychiatrycznym.
najprościej byłoby w ostatni dzień odsiadki wpuścić trynkiewicza na blok z panami odsiadującymi dożywocie. oni by odwalili już robotę za paczke fajek. a trynkiewicz wyjechałby z więzienia nogami do przodu
róbcie z niego większą gwazdę to będzie pracował w TVP albo innej telewizji i dostanie M5 w Warszawie na nasz koszt
hahahaha śmieszą mnie psychologowie. ich tak łatwo oszukać a myśla że sa mistrzami w ocenie osoby :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!