metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bogdanka ~bogdanka (Gość)24.11.2014 11:33

Ciekawa jestem ile pan Drozdek dał na tacę w Bogdanowie, że ksiądz namawiał do głosowania na niego.... Ale wiadomo, głosy za kasę nawet u księdza można kupić. Obłudnicy !!! Sławomir Ogrodnik uczciwie podchodzi do wyborów i głosów u nikogo nie kupuje czy to pieniędzmi czy pustymi obietnicami, w które ciemnota wierzy !!!

31

Mieszkańcy Gomulina ~Mieszkańcy Gomulina (Gość)25.11.2014 12:24

Gomulin w II turze zagłosuje w większości za Ogrodnikiem, a ty "spiewający ptaszku" Mateo z Parzniewic przestaniesz ćwierkać!!
CZAS NA ZMIANY! IDZIE NOWE I LEPSZE!

31

edward ~edward (Gość)25.11.2014 15:17

czy to prawda, że w Gomulinie była królowa Bona?

00

Za Romanem Drozdkiem ~Za Romanem Drozdkiem (Gość)25.11.2014 15:28

Mi się akurat pomysł boisk dla wszystkich dzieci podoba.

A obietnica jak obietnica. Każdy coś obiecuje.
Drozdek akurat znany jest w całym powiecie ale z tego z tego , że obietnic dotrzymuje.
Nie świadczy to chyba źle o Romanie, że księża maja o nim dobre zdanie. Wszak wszyscy niemal jesteśmy katolikami.
Zachęcam do dalszej dyskusji po wyborach. Chciałbym wtedy zobaczyć miny przeciwników Romana co wypisują o nim te wszystkie brednie :-)

11

oobserwator ~oobserwator (Gość)25.11.2014 16:38

Jakaż to panika i desperacja w mafii pana wójta!!!? Co, widmo bezrobocia zajrzało do du..? Koniec układu, halo ziemia! Będzie twarde lądowanie! Bez żalu...

20

Ja ~Ja (Gość)25.11.2014 16:45

Będzie boisko, będzie most, będzie kanalizacja i wszystko będzie. Gdzie jest posterunek Policji w Woli Krzysztoporskiej. Tylko złodziejstwo się szerzy. O tym to na e-piotrkow nie napiszecie.

10

Mieszkaniec Gomulina ~Mieszkaniec Gomulina (Gość)25.11.2014 19:04

Już widzę jak mieszkańcy Gomulina biegną głosować na marionetkę z PSL-u

12

bolko ~bolko (Gość)25.11.2014 19:16

Małym wstępem do tego co działoby się w gminie za rządów PSL (gdyby Pan Ogrodnik został wójtem)jest to co dzieje się w jego ARIMR mam tu na myśli stołkowanie... podobno Pan Ogrodnik zatrudnił nowego pracownika bez matury... może dlatego że jego tatuś jest z PSL i sołtysem. nie to na pewno kwalifikacje których nie mają inni a którzy złożyli by papiery gdyby ktokolwiek ogłosił konkurs ale tu rządzi PSL... takich rzeczy się nie robi. LUDZIE COŚ TAKIEGO W BIAŁY DZIEŃ...

11

Nie dla PSL-u ~Nie dla PSL-u (Gość)25.11.2014 20:20

Proszę Państwa apeluję do wszystkich aby nie głosować na przedstawiciela PSL-u. Czy nasza gmina ma stać sie kolejnym łupem tej partii? Czy łudzicie się że jest to partia , która interes gminy będzie miała na pierwszym miejscu ?Moja ocena jest niestety taka , że istnieje ona po tożeby zadbac o swoich co nawet głośno mówił w swoim czasie poseł Kłopotek

11

- ktoś ~- ktoś (Gość)25.11.2014 21:25

A o co dbają ludzie z PISu ??? O darmowe wyjazdy ??? Ogrodnik - jedyny uczciwy, któremu zależy na losie innych.

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat