Co za rzetelnośc dziennikarska. Byłem na tym turnieju i widziałem że Concordia zajęła drugie miejsce. Dziennikarze z epiotrków też bojkotują Concordię. Nie pasuje im napisac że jest praca z młodzieżą. W co wy gracie ,jaka jest wasza wiarygodnośc. Zaczęło śmierdziec komuną....
proponuję link
http://ksconcordia.pl/wiadomosci/O-krok-od-glorii,74
Bo tu się pisze przeważnie w trakcie lub po czasie :)))
Zgadzam się z "kibicem",dlaczego nic nie napisaliście o drużynie chłopców z Concordii, a oni tak świetnie walczyli i starali się jak najlepiej wypaść na tym turnieju. To wprost nie wybaczalne, że tak wyróżnia się i faworyzuje niektóre drużyny na forum, a o tych którzy faktycznie coś próbują robić i są tego zauważalne efekty nie ma nawet wzmianki. To wstyd panowie redaktorzy...
moje dziecko gra w Concordii i może też chciałoby przeczytać o wyniku swojej drużyny,bo przecież tak bardzo się starają,ale redakcja jak widać ma to w nosie,dlaczego uderza się nawet w dzieci....
Zobaczcie jaka krzywdę robią oni dzieciom przez swoje polityczno-prywatne porachunki powinni się cieszyć , ze dzieci chcą grać w piłkę a nie przesiadywać przed netem.A gazeta nie zrobiła krzywdy nikomu innemu tylko dzieciom wiec niech panowie sami wyciągną z tego wnioski co tak naprawdę jest naszą dumą i nadzieją POMYŚLCIE CHOĆ TROSZKĘ O DZIECIACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!