metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.02.2013 08:58

"Adamu" napisał(a):
Byłem w Bełchatowie. To prawda DK8 w Bełchatowie to też dramat bo miasto tej drogi nie rusza bo liczy że Państwo da na obwodnicę.

Wiesz, że dzwonią, ale nie wiesz, w którym kościele. Miasto nie rusza tej drogi, bo nie może - leży ona w gestii GDDKiA.

00

castro ~castro (Gość)10.02.2013 18:00

Odpowiednie znaki tzn. uwaga przełom,uwaga dziura....PANI rzecznik przełom to będzie jak znajdzie sobie pani inną tzn. prawdziwą pracę teraz to tylko pogłębia pani dziurę....budżetową..

00

adi ~adi (Gość)10.02.2013 16:22

Jaki gospodarz takie podwórko(w tym przypadku drogi).

00

Miodek123 ~Miodek123 (Gość)12.02.2013 02:35

Drogi to wizytówka kraju! Jakie drogi tacy gospodarze! W naszym przypadku zamiast sztywnej wizytówki mamy przetarty papier toaletowy... http://www.forbes.pl/biznes-zycia-na-s8,artykuly,138358,1,1.html Tak się u nas drogi buduje... WSTYD NA CAŁY ŚWIAT!!!

00

sklave sklaveranga10.02.2013 15:16

Wyjątkowo w tym roku w Piotrkowie dziury a w niektórych miejscach potężne jamy obrodziły. Wpływ na to ma położenie miasta czy zaniedbania ze strony służb odpowiedzialnych za stan dróg w mieście???
Według mnie odczuwamy skutki modernizacji S8 w rejonie miasta i będziemy odczuwali to jeszcze przez kilka lat.
No ale tak to jest jak kancelaria prawnicza nie jest w stanie zadbać o interesy miasta i źle sporządza umowę lub w ogóle jej nie zwiera a włodarze boją się zwrócić uwagę GDDKIA i żądać naprawienia szkód. Jedno zrobili ale w koło wszystko zniszczyli. W promieniu 100 km nie ma miejscowości w której jest takie mrowie dziur w drogach.
Piotrków w moim obiektywie.
Najważniejsze wydarzenia, inwestycje.........

Foto:
Moszczenicka Silna Grupa Ski...Kiflowa .
http://sklave.manifo.com/podobni

00

PrzeklętePrzekręty ~PrzeklętePrzekręty (Gość)10.02.2013 13:46

Robią te drogi na odwal się, żeby później móc je "remontować" co roku. Znajomy co robił w Erb., mówił, że jak przyszła kontrola to jak droga wyszła źle to było ok, dopiero jak wyszło bardzo źle to naprawiali. Tak się k...a buduje w Polsce drogi za grube miliony. Skandal.

00

Adamu ~Adamu (Gość)10.02.2013 13:43

"1z2z3z4" napisał(a):
cytat] A byłeś w Bełchatowie - tranzyt przez miasto + DK 8 do granicy powiatu... ?

Byłem w Bełchatowie. To prawda DK8 w Bełchatowie to też dramat bo miasto tej drogi nie rusza bo liczy że Państwo da na obwodnicę. Ale pozostałe drogi w Bełchatowie są ok! A i tak DK8 wygląda dużo lepiej niż Sikorskiego, Roosvelta czy Żelazna w Piotrkowie!

00

martens ~martens (Gość)10.02.2013 13:13

"Redaktor-Maj" napisał(a):
Proponuję ustawić znaki ostrzegawcze na ul Żelaznej w Piotrkowie, będzie można zrobić zawody w slalomie gigancie :)

dzisiaj jechałem tam na myjnie,tego nie da sie opisać,obydwie nitki wyglądają jak po bombardowaniu Drezna.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)10.02.2013 13:05

Cytuję:
W tych miejscach trzeba szczególnie uważać, ustawiono tam już odpowiednie znaki ostrzegawcze, a wkrótce rozpoczną się prace remontowe.

Proponuję ustawić znaki ostrzegawcze na ul Żelaznej w Piotrkowie, będzie można zrobić zawody w slalomie gigancie :)
--------------------------------------------------
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

Adamu ~Adamu (Gość)10.02.2013 12:53

Ludzie ja jeżdżę po całym byłym woj. piotrkowskim i powiem jedno! Najgorsze drogi są w Piotrkowie nawet na wioskach jest lepiej! Drogi w Piotrkowie to dramat! Czyja to wina? Ekipy która rządzi w tym miescie! Robią murki i fontanny za grube miliony a na drogi nie ma nic!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat