Poszedł bym mam kat A ale do odbycia w oc chętnie pójdę na stare lata zawojowac
Ludzie kiedys marnowali nawet 3 lata na ten komunistyczny przezytek.Opinie o wojsku sa rozne.Widzialem ludzi,ktorzy w szkole byli najwiekszymi piz..mi,a w wojsku zmienili sie w herosow.Po wyjsciu znowu byli piz..mi,bo nie mieli juz kim rzadzic.Dla mnie wojsko to byla strata czasu,wiec wyrwalem sie stamtad po miesiacu.Jaki jest sens sluzby,skoro pierwszy miesiac to cwiczenie chodzenia zeby dobrze wypasc na przysiedze?Polskie wojsko to anachronizm i dobrze,ze juz nie jest przymusowe.Wystarczy spojrzec na Antka i jego Misiewicza zeby miec poglad na obecny stan sil zbrojnych.Jak wszystko w Polsce,dno i wodorosty.
Towariszcz kapitan, tanki jadą na nas!
A skolka ich?
Wosiem.
Nu, to bieri granat i razgani tanki!
...
Nu kak, razganil tanki?
Da, razganil.
Nu, to oddawaj granat!
powinna być przywrócona zasadnicza służba wojskowa ,6-9 miesięcy każdy powinien poznać wojsko ,
Jakieś półinteligenty robią kwalifikację wojskową w okresie gdy w szkołach odbywają się egzaminy zawodowe. Syn dostał termin dokładnie w dniu egzaminu. Czy tam pracują same thebile ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!