Brawa dla młodzieży !!!!! Walczcie !!!! Przecież tu chodzi o Wasze życie...... :)
Protestują młodzi ludzie bo są świadomi swoich praw a was staruchy-pieniacze skierować do lekarza orzecznika - w końcu tyle jeszcze macie siły do wojowania
Św. Tomasz uważał, że chłopiec otrzymuje duszę po 40 dniach od zapłodnienia, a dziewczynka po 90. Twierdził, że dopiero od tego momentu embrion przestaje być częścią organizmu kobiety.
Od momentu powstania życie ludzkie staje się więc wartością chronioną konstytucyjnie. Dotyczy to także fazy prenatalnej – z orzeczenia Trybunału Konstytucyjnego z dnia 28 maja 1997 r, sygn. akt K 26/96 - no to jak biegaliście z hasłem KON STY TUC JA to teraz o co właściwie wam chodzi? dobra ta konstytucja i wyroki tamtego trybunału czy nie dobra - te same twarze zadymiarzy
Protest, już, już miałem się przyłączyć, ale zobaczyłem tęczową parasolkę! I to wystarczyło, by zrezygnować!?
zdaje mi się , że przerywanie ciąży zdominowane jest przez męski punkt widzenia
https://serwisy.gazetaprawna.pl/zdrowie/artykuly/878315,rodzice-dziecka-ktorym-prof-chazan-odmowil-aborcji-po-urodzeniu-lekarze-bali-nam-sie-je-pokazac.html?fbclid=IwAR3mf07lxz0_6xJAuFs7ad96h_n8El3Vjm0YdKEgYEimMGy7rOExXi074uE
Polecam przeczytać to wszystkim!
"Wodogłowie, brak części kości czaszki, w miejscu nosa dziura, rozszczepy kości policzkowej, wypłynięte oczy, brak powiek, choć serce biło, to głowę wypełniała woda, a cienka warstwa tkanki mózgowej nie była przykryta kośćmi. Dziecko umarło w męczarniach po kilku dniach od porodu."
Nie, kobieta, która zdecydowała się na aborcję takiego dziecka nie jest morderczynią.
Protest piotrkowskich nowoczesnych , eurtopejski elit w jakiej by nie był sprawie bez czarnej mamby jest uznawany za nieważny
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!