Ziemba wrócił z szopki w Warszawie i w drugiej kolejności przypomniał sobie ze Katyń był też a nie tylko Smoleńsk. Jak można było przez te lata dzielić naród a zapomnieć o pomordowanych oficerach?!
Posadzony dąb z pewnością zwiędnie bo nie został zaproszony na jego posadzenie Poseł Antoni.
Nagle historyk przypomniał sobie o Katyniu. Wstyd panie ziemba ze dopiero teraz a przez lata uczył pan o "poległych" pod Smoleńskiem
A czy ten Ziemba ma zgodę rodziców na wykonywanie prac fizycznych przez uczniów.
Katyń to straszna zbrodnia i każda forma upamiętnienia jest godna pochwały. Brawo.
A to ten pan dyrektor historyk to nie jest tym dyrektorem od ciepłowni czy czegoś tam w Bełchatowie
Ta nieszczęsna Wólka śmierdzi dymem nawet po sezonie grzewczym, przejeżdżałam rowerem dziś smród spalonego niewiadomo czego nie do wytrzymania, a jeden dom na Wygodzie kopcił jak elektrownia- może jakies wzmożone kontrole tak przed wyborami...? Bo inaczej w takim smrodzie dąb pamięci legnie..
Gdzie zgoda na upublicznienie zdjęć dzieci? Nie chcę aby moje dziecko używane było w propagandzie wyborczej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!