Całkiem wolborzanom odbiło, na całym świecie szaleje pandemia, a oni o jakimś porządku majaczą.
Tak,ja też jakiś czas temu dowiedziałam się,że Fadrew pracuje w nielegalnych budynkach.Tylko budynek gdzie była kiedyś przedzalnia Runo jest zalegalizowany!.A należało to kiedyś do spółdzielni a władze nic nie wiedzą!
Ciekawe jaki porządek. Porządek to niech zrobią z Fadrew. Halasuje i pracuje w nielegalnych budynkach. Tak jak i poprzedni inwestor.
Z całym szacunkiem, ale to Pan/i niech się wyprowadzi. Gdzie indziej jest fabryka, która pracuje w legalnych budynkach. - Co Pan/i wspiera???
Mieszkańcy Wolborza. Brawo. Walczcie o swoje prawa. Trzymam za was kciuki
A dlaczego nie Ursus ?? Przecież mieliśmy wspierać polskie firmy ...
Od 15 lat z tego co wiem kawałka obwodnicy nie potrafią zbudować przez to sam Wolbórz jest niszczony przez TIR-y. Sam przyjeżdżam czasem składem po szkło do huty zapraszam każdego kto nie widział jakie mamy tu warunki do manewrowania składem. Huta 20 lat istnieje a gmina nawet kawałka drogi nie zbudowała ale podatki bierze . Tacy to gospodarze w tej gminie są. Nie chcę się rozpisywać ale moim zdaniem powinny tą gminą służby się zainteresować a miały by co robić
Zapraszam z ciągnikiem na obrzeża Zalewu Sulejowskiego, zwłaszcza w rejon plaży w Leonowie i Adamowie!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!