Bla, bla, bla,
Bla, bla, bla,
Blaaaa - tak po całych dniach
Bla, bla, bla,
Bla, bla, bla,
Blaaaa - a w tym sensu brak.
Takie cuś grali i śpiewali w czasach mojej młodości.
Zapomniano w artykule dodać, że konferencja toczyła się "w pięknych okolicznościach przyrody" - dzielnica malownicza, a i budynek uczelni nad samiuśką rzeką stoi... ;) Starsi piotrkowianie pamiętają, że w to miejsce zwożono jaja, a wywożono drób wszelaki - takież było przeznaczenie poprzedniego budynku jaki stał w tym miejscu. Wylęgarnię drobiu zastąpiła wylęgarnia magistrów; przeznaczenie miejsca zostało zachowane, jeno się profil nieco zmienił...
A tak z ciekawości spytam: skoro konferencja międzynarodowa, to znaczy, że językiem wszystkich prelegentów był angielski?
Taki już urok nauk społecznych, że nic konkretnego z nich nie wynika. Ich "badania" nie pozwalają nawet na wyciągnięcie ogólnych wniosków mających zastosowanie u całej populacji Homo sapiens.
chyba był stół szwedzki, ponieważ widzę na zdjęciu osobę, która zwykle robi spustoszenie na nich
Wejście było od Słonecznej.
Ale jaja chyba nadal tam są? ;)
Niestety, ale chyba tak. Z tym, że mogą to być już zbuki... ;)
Na małej ilości fotek widać paru obecnych i byłych komuszków i funkcjonariuszy wiadomych służb. Dlatego tak mało fot?
Ludzie wykład był m.inn. o zagrożeniach w internecie, skąd w was tyle jadu i złości typowe Polaczki? wszyscy jesteście tacy elokwentni i wszystkowiedzący śmiem twierdzić po tym co tu czytam poniżej...żółć się z Was wylewa, jacy jesteście nieszczęśliwi...
No, nie przesadzaj. Ale mogę być jeszcze bardziej szczęśliwy jak mi pokażesz praktyczne zastosowanie treści wyniesionych z tej konferencji.
Jeżeli Cię tam nie było nie wypowiadaj się, jeżeli byłeś i nie zrozumiałeś to znaczy że masz niskie IQ
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!