metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Pan Władek ~Pan Władek (Gość)16.03.2016 11:09

Bzdura dla Ziemi. Tak powinna się nazywac akcja. Wyłączenie i włączenie oświetlenia też kosztuje. Duże reflektory podświetlające budynki podczas uruchamiania i rozgrzewania zużywają tyle prądu co przez następne 1,5 h świecenia. Taka ci oszczędność. W dodatku prąd i tak jest produkowany, bo elektrownia nie przestaje pracować. Więc taka akcja nic nie daje, poza własną satysfakcją "COŚ ZROBIŁEM".

61

tom. ~tom. (Gość)16.03.2016 12:41

W Tomaszowie coraz więcej mieszkańców przyłącza się do akcji "nie płacę nie mam prądu". Przczyn przystępowania do "akcji" w Tomaszowie jest wiele....jakże to pożyteczne dla matki Ziemi...

53

broda ~broda (Gość)16.03.2016 12:57

"Gaszenie światła w trosce o naszą planetę, większa szansa dla złodziei"

62

Ja ~Ja (Gość)16.03.2016 20:20

Jak zwykle medrki wiedza wszystko... Rozgrzewwjace reflektory... Popukajcie wy sie w czolo czasem... W akcji chodzi przede wszystkim o zwrocenie uwagi na pewne rzeczy.

24

tam nie ma porządnych ludzi ~tam nie ma porządnych ludzi (Gość)16.03.2016 22:06

Tam powinno zgasnąć na wieki.

02

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)17.03.2016 00:06

Cytuję:
poza symbolicznym gaszeniem światła w trosce o naszą planetę, Godzina dla Ziemi WWF będzie poświęcona niezwykłemu gatunkowi, jakim jest wilk

Jeśli tylko światła zgaszą, to kto się pokapuje, że tu o wilki jeszcze chodzi? Niech pójdą na całość i przez tą godzinę wyją do księżyca. Najlepiej w czerwonych kapturach; wtedy każdy skuma. ;)

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat