metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Psl ~Psl (Gość)07.10.2024 05:39

W jezyku polityki jest to ewidentny pstryczek w nos dla naszego prezydenta. PSL pokazuje - zobacz , nawet pisowski Tomaszów się z nami dogadał, 30 mln na obiekt sportowe - bardzo proszę . Minister infrastruktury pokazuje się przy projektach sportowych ? Widać gołym okiem ze PSL zatacza coraz większe wpływy w regionie i ma na to pieniądze. A co z naszą nową halą ?

161

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)07.10.2024 07:41

Pięknie wetknięty kij w mrowisko Drodzy państwo sami żeśmy sobie wybrali taką władzę zaraz Usłyszę że to nie ja na niego głosowałem tak ale wygrał pan Juliusz Wiernicki i jego ekipa rządzi ci co już rządzili narobili tyle złego że takiej zmiany chcieliście nie psioczyć bo jeszcze wam zamkną halę bo jakby się dobrze strażaki przyczepili albo służby od bezpieczeństwa imprez to relaks powinien być zamknięty cieszcie się że możecie jeszcze na piłeczkę popatrzeć więc ja rano bo tak to już by było zero sportów w Piotrkowie pan prezydent niech wyprowadzi wszystkie śmietniska z Piotrkowa to będzie dużo miejsca na stadiony

124

go?ć_jan ~go?ć_jan (Gość)07.10.2024 06:10

Klimmczak z taką polityką polegniesz w następnych wyborach. Piotrków będzie Ci to przypominał.

152

Rrrrr ~Rrrrr (Gość)07.10.2024 09:44

PSL dogaduje się z PiS?

61

kierownikWodopoju ~kierownikWodopoju (Gość)07.10.2024 11:29

Po co nam kompleks sportowy jak może będziemy mieć willę wandę, tak się kaszle

100

El Politikiero ~El Politikiero (Gość)07.10.2024 11:25

U nas wygrał Wołoszański, z tego co słyszałem to on nie chce zmieniąc Piiotrkowa, bo jeszcze chce nakręcić tutaj historię XX wieku kilka odcinków i Piotrków nie może dlatego wejśc w XXI wiek bo ma wyglądać nadal na XX wiek

164

Jar ~Jar (Gość)07.10.2024 03:13

W Piotrkowie Trybunalskim był piękny stadion GKS Piotrcovii rozbudowany na Centralne Dożynki w 1979 roku. Po zmianach ustrojowych kiedy FMG PiOMA przestała finansować ten obiekt sportowy i rekreacyjny a władze miasta Piotrkowa Trybunalskiego nie widziały potrzeby przejęcia go trafił w prywatne ręce. Co się z nim dalej stało każdy wie. Tak wszystko wygląda w tym mieście niezależnie kto rządzi. Nie dziwię się, że młodzi ludzie uciekają z tego mojego rodzinnego miasta!!!

200

januszek ~januszek (Gość)07.10.2024 22:59

Fabrykę jakąś zbudujcie albo mieszkania. Ludzie potrzebują pracy i mieszkań.

42

Ewa Szlak ~Ewa Szlak (Gość)08.10.2024 09:48

Pięknie kolejne obciążenie finansowe dla Tomaszowa Maz. Tak samo jak wspaniała Arena, zero dochodu miliony zł kosztów

35

... ~... (Gość)08.10.2024 11:08

... a tymczasem w Piotrkowie mamy - NIC

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat