A nie mogli z okazji urodzin ściągnąć tej folii zasłaniającej radar?
Żenada... Tylko czekać aż wystartują w jakiś wyborach. A ludzie myślą, że to chodzi "o sprawę". Ściągnięte żywcem z urodzin niedziałających schodów ruchomych w innym mieście. Było sprzedać pola pod s12 jak chcieli budować, a nie teraz robić z siebie pajaca
Śmiać mi się chce z tych ludzi w podkoszulkach S12 :):):) Znaleźli sobie hobby zamiast jeździć na rowerze grać w piłkę biegać oni robią takie pokazy a ludzie się śmieją. Kabaret S12 się nazwijcie:) i tak z S12 nic wam się nie uda. Szkoda czasu i zachodu.
Ten fotoradar niech będzie tylko niech usuną znaki które go zasłaniają bo ktoś chciał go schować by zarabiał pieniądze a nie podnosił bezpieczeństwo.... nie jeden kierowca jak mu coś znienacka błyśnie spowoduje kolizje poprzez odruch spowodowany zaskoczeniem. Chcecie bezpieczeństwa ? To pierw niech ktoś na tych stołkach siedzi myślący bo jak widzisz fotoradar z daleka to zwalniasz a jak jest schowany ja w Sulejowie to jest tylko do zarabiania kasy.
a dziś (16.07.2019) kolejny wypadek - tym razem z drugiej strony mostu - na skrzyżowaniu DK12 i DK74...
A ja tak trochę z innej beczki. Swego czasu miałem okazję usłyszeć, tu cytat: ,,Teraz ekolodzy będą nas blokować bo s12 ma przebiegać niby przez terytoria lęgowe jakiś tam żabek." Krew mnie ku*wa zalewa! Wszystkiego się pozbądźcie, zabijcie, wytnijcie, wypryskajcie! Po *uj wam zwierzęta, rośliny. Kolejna droga potrzebna, jakby ich mało było. I co rok coraz to nowe opryski. Bo jak się wybiło tysiąc gatunków z łańcucha pokarmowego to teraz trzeba pryskać na ogromną skalę od robactwa bo już nie ma naturalnych wrogów, truć chemią siebie i przy okazji wszystkich wokół. Uśmiercać koty bo ptaki wyglądały lepiej na ścianie niż w powietrzu więc teraz trzeba gryzonie truć trutką przy okazji pozbawiając sąsiada kota albo trzech. Drzewa przy drogach trzeba wyciąć bo przecież w razie wypadku zwiększą się szanse na wstrzelenie się w puste pole. Opamiętajcie ludzie! Jeszcze trochę będziemy chodzić w skafandrach i oddychać z pomocą butli z tlenem! Zacznijcie ostrożniej jeździć zamiast szukać winy w drodze. Braku mózgu nie zmieni nowy kawałek asfaltu.
No ale po co wam s12 skoro i tak nie będziecie nią jeździć. Przecież mieszkańca Sulejowa będzie za daleko do Piotrkowa przez s12.
Ci co piszą głupstwa na temat s 12 niech wiedzą o tym,że w krótkim czasie czeka nas znów remont krajowej 12,bo tiry robią swoją robotę,a ja dobrze pamiętam ten poprzedni remont.S 12 jak najszybciej.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!