metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Tony ~Tony (Gość)13.07.2019 12:31

Panie Bartoszku, super, że jest Pan z Nami!!! Więcej takich ludzi jak Pan i będzie się nam lepiej mieszkało w naszej małej ojczyźnie!!! Brawo za obecność!!! Burmistrz na pewno to doceni!!!

69

Brad ~Brad (Gość)15.07.2019 22:30

Sulejów to ile jeszcze tych pokoleń do ciepłych stołków macie ?

131

Targowisko ~Targowisko (Gość)15.07.2019 13:42

A kiedy w SULEJOWIE będzie targowisko w normalnym stanie? Takie bez błota i piachu wszędzie?

122

Żarnów ~Żarnów (Gość)22.07.2019 09:24

Przy wjeździe do żarnowa też stoi RADEK i nic, nawet oko ma zasłonięte! Czy też będziecie organizować mu urodziny?

60

swojak ~swojak (Gość)21.07.2019 11:41

Ci co piszą głupstwa na temat s 12 niech wiedzą o tym,że w krótkim czasie czeka nas znów remont krajowej 12,bo tiry robią swoją robotę,a ja dobrze pamiętam ten poprzedni remont.S 12 jak najszybciej.....

40

gość ~gość (Gość)16.07.2019 06:36

No ale po co wam s12 skoro i tak nie będziecie nią jeździć. Przecież mieszkańca Sulejowa będzie za daleko do Piotrkowa przez s12.

38

Radzio ~Radzio (Gość)17.07.2019 21:04

No i klapa...

42

afdfgfjhgjkljk ~afdfgfjhgjkljk (Gość)17.07.2019 14:44

A ja tak trochę z innej beczki. Swego czasu miałem okazję usłyszeć, tu cytat: ,,Teraz ekolodzy będą nas blokować bo s12 ma przebiegać niby przez terytoria lęgowe jakiś tam żabek." Krew mnie ku*wa zalewa! Wszystkiego się pozbądźcie, zabijcie, wytnijcie, wypryskajcie! Po *uj wam zwierzęta, rośliny. Kolejna droga potrzebna, jakby ich mało było. I co rok coraz to nowe opryski. Bo jak się wybiło tysiąc gatunków z łańcucha pokarmowego to teraz trzeba pryskać na ogromną skalę od robactwa bo już nie ma naturalnych wrogów, truć chemią siebie i przy okazji wszystkich wokół. Uśmiercać koty bo ptaki wyglądały lepiej na ścianie niż w powietrzu więc teraz trzeba gryzonie truć trutką przy okazji pozbawiając sąsiada kota albo trzech. Drzewa przy drogach trzeba wyciąć bo przecież w razie wypadku zwiększą się szanse na wstrzelenie się w puste pole. Opamiętajcie ludzie! Jeszcze trochę będziemy chodzić w skafandrach i oddychać z pomocą butli z tlenem! Zacznijcie ostrożniej jeździć zamiast szukać winy w drodze. Braku mózgu nie zmieni nowy kawałek asfaltu.

62

gość ~gość (Gość)16.07.2019 12:19

I znów wypadek na moście.Wszystko stoi.

50

ja ~ja (Gość)16.07.2019 10:07

a dziś (16.07.2019) kolejny wypadek - tym razem z drugiej strony mostu - na skrzyżowaniu DK12 i DK74...

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat