Po pierwsze primo 4. września to już po wakacjach, a po drugie primo - jakie to mają być zajęcia z tym bombardowaniem?
Łoj, rzeczywiście będzie się działo !!!
Babki i meliniarze z okolicy już przygotowane ?
Royale i inne wynalazki już rozlane ?
Podaj przykłady "dawnych imprez".
Jak nie podasz, i nie udowodnisz, że były "fajniejsze", to jesteś (piii, pii, pii,piii).
Jak chcesz dyskoteki, to se jedź pod Łopoczno, albo do Woli Kszystop.... Zapłać se za dojazd i wejściówkę. I "baw" się (tańcz, pij, stukaj se) do woli. Czemu na taką "rozrywkę" mają iść pieniądze z moich podatków ???
Chodzi mi o dawne imprezy organizowane na Placu Straży tj. Dni Sulejowa i Noc Świętojańska z dyskoteką do rana i w cywilizowanych warunkach a nie w krzakach w parku straży oraz dawne 3 dniowe festyny na Podklasztorzu gdzie zjeżdżali ludzie z połowy województwa.
A KIEDY RUSZA BUDOWA MOSTU W SULEJOWIE? SŁYSZAŁAM, ŻE ZA MIESIĄC. KTOŚ COŚ WIE, A MOŻE GMINA UPRZEDZI WCZEŚNIEJ I POINFORMUJE NA SWOJEJ STRONIE.
A KIEDY RUSZA BUDOWA MOSTU W SULEJOWIE? SŁYSZAŁAM, ŻE ZA MIESIĄC. KTOŚ COŚ WIE, A MOŻE GMINA UPRZEDZI WCZEŚNIEJ I POINFORMUJE NA SWOJEJ STRONIE.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!