Radni mierni ale starej władzy wierni,nawet nie potrafiliście Burmistrzowi zmniejszyć wynagrodzenia,który chce wprowadzić trochę dyscypliny do tego rozregulowanego w 3D...i zadłużonego w 4D Urzędu.Wszyscy siedzą w tym Urzędzie cicho na d...i czekają kiedy wypłata wpłynie na konto.Może warto wreszcie wziąć choć w niewielkim procencie przykład np.z gminy Wola Kryszt.?
do gaika co ty zrobiles w swoim okregu ty tylko myslisz o budzecie ale domowym
Niepewny los zięcia i córki, którzy pracują w ... (zgadnijcie gdzie) gdyby panu Milerowskiemu dalej chciało się sprawować mandat radnego zgodnie z sumieniem i prawdziwymi interesami mieszkańców gminy sulejów...
Do Fan
a ja słyszałem,że ten sklep będzie likwidowany,więc Mu chyba nie zależy na parkingu.A jakbyś był na zeszłorocznym zebraniu i czytał Jego ulotkę to byś wiedział,że wątpliwości są inne niż tylko parking.Za 30 tys.to Burmistrz chyba może sobie tylko projekt zrobić bo na nic ta kwota nie wystarczy.UWAGA DLA PISZĄCYCH!!! Tyle się tu nam polonistów zebrało,że teraz strach będzie pisać bez słowniczka ortograficznego
Następne wybory będę przy okazji odwołania radnego Warmusa, który zataił przed wyborami, że współpracował z SB.katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?lastName=Warmus&idx=&katalogId=0&subpageKatalogId=2&pageNo=1&osobaId=45908&
A może dobrym kandydatem na Radnego z okręgu Pana Milerowskiego byłaby kandydatka, która kandydowała w wyborach samorządowych na Burmistrza Sulejowa????
Zainteresowany i zainteresowana - jesteście rodziną czy pod tą ksywką kryje się jakiś czubek z rozdwojoną jaźnią (nie daj Boże jakiś obojniak albo biseks)? Piszesz / piszecie bez sensu ponieważ:
- jesteś / jesteście ślepcami?
- nie masz / nie macie pojęcia na czym polega funkcjonowanie samorządowej władzy?
- spodziewasz się / spodziewacie się, że jak się rzuci łajnem to i tak coś się przyklei, nawet jeśli łajno będzie wydłubane z twojego / waszego nigdy nie mytego zadka?
- myślisz / myślicie, że nikt tych protokołów z kontroli nie przeczytał i nie rozumie zawartych w nich treści?
- bo ktoś tobie / wam płaci za produkowanie tych bzdur?
- a może jesteś / jesteście ciągle pod wpływem? Tylko czego: gorzały, prochów albo zapachu spod pachy pewnego cymboła?
Przepraszam za to, że Pani Redaktor zrobiła fotografię jak się akurat uśmiechałem i za to, że akurat tę fotografię upublicznił portal. A co do wcześniejszych wpisów - nie ja jestem ich autorem. Tak jestem upierdliwy bo taka wg. mnie jest rola Radnego - patrzeć na ręce Władzy Wykonawczej - czytaj Burmistrza. A co do "grupy radnych" jest w tym kraju wolność zrzeszania się i Radni skorzystali z tej możliwości, inną sprawą jest to, że wnikliwość Radnych jest jak sądzę nie na rękę pewnym osobom. A tak na marginesie nikomu nie obiecywałem, że będę potulną "owieczką".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!