Jak rozważa pozostawienie to ja proponuję wywalenie z pracy za niegospodarność. Skoro płacicie za montaż i sprzęt teraz by zbiornik postał nie wiem 6mc to może warto było dopłacić kilka tys. zł by był już na zawsze, a nie rozważać coś o czym za chwile bezsensu gadacie.
Wyrywanie kasy z różnych źródeł z NFZ to wyczyszczenie do dna, bo na nic innego już nie chorujemy. Rozwalenie służby zdrowia do końca, będą tylko urzędnicy od zdrowia.
Ja pierniczę. Dawajcie inne zdjęcia do artykułów. Jak zobaczyłem dwa kominy na miniaturce to myślałem, że krematorium budują.
A na Roosevelta barak dzisiaj postawili. A po co ???? Co kombinują???? Hmmmmmm ciekawe
W całym tym covidowym nieszczęściu są i momenty bardziej optymistyczne jak ten przedstawiony w tekście powyższym. Otóż pewnie i za lat dwadzieścia Szpital Wojewódzki nie pozwolił by sobie na taki nabytek ,ale epidemia i to że placówka działa w zwalczaniu koronki "otrzymała" ten zbiornik na tlen. Nie wiadomo na razie na jakich warunkach. Być może jak "wodzowie" stwierdzą autorytatywnie ,że niebezpieczeństwo koronki minęło będą go chcieli "przenieść" gdzie indziej. A to ,że szpital "rozważa" nie będzie żadnym argumentem. W Polsce bowiem tak się dzieje...Chyba ,że sponsor się znajdzie.....
Rychło wczas - nagroda się należy za szybkie i sprawne decyzje ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!