Szastanie kasą to było w momencie zakupu tego sprzętu za 300 tys. i odstawienie go od eksploatacji.
Swoją drogą ciekawe dlaczego nie wykorzystano tego zakupu, dociekliwy dziennikarz nie zapytał w ZDiUMie?
Trzysta tysięcy i maszyna czyszcząca stała dziewięć lat nieużywana. Ale mieliśmy gospodarzy miasta.
Bez przesady - to nie jest wydarzenie, aby informować o tym wszem i wobec... No chyba, że tylko takie mamy sukcesy w naszym mieście...
Kiedyś wystarczył cieć z miotłą chwalebnym przykładem jest pan Popiołek z serialu telewizyjnego a i zwolennikom dmuchaw polecam sprzątać tym u siebie w domu to jest zwykłe głupie przerzucanie śmieci z miejsca na miejsce
Chojniak nie dbał o czystość miasta. Kupił maszynę czyszczącą za duże pieniądze i ona stała tyle lat nie używana ?. Przynajmniej ja jej nigdy nie widziałem ,a dość często jestem w Rynku.
ha, ha, ha śmiechu warte całe miasto zas..ałe, zas...e przez dokarmiane gołębie, wyplute gumy do żucia, nie sprzątnięte kupy po swoich pupilach za minionych czasów jeździły polewaczki, dozorcy sprzątali koło budynków miotłami -teraz hałasują ekologicznie dmuchawami a wy upajacie się czymś co kiedyś było codziennością.
Na jak długo będzie czysto?póki z jakiegoś samochodu będzie wyciekał olej
Do straży Miejskiej. Proszę skontrolować wyciek oleju na kostkę brukową z białego furgonu w Alejach Cmentarnych przy bramie starego cmentarza z którego sprzedawane są znicze w niedzielę. Plama z oleju zanieczyściła kostkę w bardzo dużym stopniu.
widziałam ten sprzęt rano jak jechałam na rozmowę o pracę. prawie się spóźniłam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!